maanantai 16. toukokuuta 2016

Jeesuksen rakkautta lähimmäisille.

Rakas Lähimmäiseni, Herra siunnatkoon meidän tulevan päivämme! Eilen iloitsimme kevätretkestä! Seurakunnan diakonia-vastaavat olivat järjestäneet virkistyspäivän kaikille lähimmäisen apuna ja tukena oleville seurakuntalaisille. Niille, jotka toteuttavat käden evankeliumia. Minullekin tuli kutsu, kuten joka kevät. Halusimme ystävän kanssa lähteä kiittämään kutsusta ja monista diakonien järjestämistä kiitospäivistä ruusujen kera.
Kiitos, rakkkaat ystävät todella virkistävästä lepopäivästä!

"Anna sydän avara, anna sieluun tuulla, silmille suo valo, anna korvat kuulla, että ihmisissä hiljaa kärsivissä Sinut näkisin. Anna sydän avara, anna sieluun tuulla, silmille suo valoa, anna korvat kuulla, että ihmisissä ääntä pitävissä Sinut näkisin. Snna sydän avara, anna sieluun tuulla, silmille suo valoa, anna korvat kuulla, että ihmisissä kaikkein lähimmissä Sinut näkisin."

"Herran voideltu tuo ilosanoman". Jesaja 61; 1-3: "Herran henki on minun ylläni, sillä hän on voidellut minut. Hän on lähettänyt minut ilmoittamaan köyhille hyvän sanoman, parantamaan ne, joiden mieli on murtunut, julistamaan vangituille vapautusta ja kahlituille kahleitten kirpoamista, julistamaan Herran riemuvuotta, päivää, jona Jumala antaa palkan. Hän on lähettänyt minut lohduttamaan kaikkia murheellisia, antamaan Siionin sureville kyynelten sijaan ilon öljyä, hiuksille tuhkan sijaan juhlapäähineen, murhellisen hengen sijaan ylityksen viitan. Heitä kutsutaan Vanhurskauden tammiksi, Herran tarhaksi, jonka hän itse on istuttanut osoittaakseen kirkkautensa."

Tänä aamuna, 16.5.2016, rakkaudella Mummi.


3 kommenttia:

pike kirjoitti...

Olitkohan liitynyt lukijaksi: sanosekukkasin blogiini, vai olitkohan jossain toisessa blogissani.? Onpa kiva että blogeista löytyy uskovia ihmisiä, sivullasi on hyvää luettavaa,toivottavasti löydän tänne toitekkin.

mummi kirjoitti...

Kiitos, pike, pidetään lippu korkealla! Meidän Herramme on voittaja! Me ylistämme! Toivottavasti kommentoit usein! Mummi.

mummi kirjoitti...

Rakas pike, kiitos kun liityit kanssakulkijoihini, Herra siunatkoon Sinua! Mummi