keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Jumalan huolenpito.

Rakas Lähimmäiseni, Sinä ja minä tiedämme, millainen on ihmisen mieli. Se vaihtuu, niinkuin keväinen tuuli. Vaikka meillä on usko Jumalaan, paha järkytys voi suistaa meidät lähes epätoivoon. Muistetaan, että Jeesus ei hylkää! Hän on luvannut pitää meistä huolen. Saamme vuodattaa rukouksessa tuntomme Jeesukselle. Hän ottaa pelon pois, Hän antaa toivon!

Jorma Laulaja muistuttaa meitä Raamatun loputtomasta rikkaudesta! Hän avaa meille Psalmit. Pyhä Henki antaa täyden lohdutuksen Jumalan Sanan kautta:

"Jumala loi ihmisen "eläväksi olennoksi". Ihminen on enemmän kuin lihaa ja verta: hän tuntee, tahtoo ja toivoo. Elämämme perussäie on yhteys Jumalaan.

Monissa psalmeissa ihminen "vuodattaa" sydämensä Jumalalle. Psalmin  rukoilija on kokonainen ihminen, elävä olento, joka tunnustaen ja kiittäen avautuu Jumalalleen. 
Tiedämme monista asioista enemmän kuin entisajan kristityt, mutta tätä vanhaa sielun hoitamisen tapaa meidän täytyy opetella kuin alusta alkaen. Osaatko sinä vuodattaa sydämesi Jumalalle, sitoa tuntosi psalmien koettuihin rukouksiin:

"Syvyydestä minä huudan sinua ,Herra. Herra, kuule minun ääneni, tarkatkoot sinun korvasi minun rukoustani, jos sinä, Herra, pidät mielessäsi synnit, Herra, kuka silloin kestää? Mutta sinun on armo, sinä annat anteeksi, että me elämme pelossasi." Ps. 130: 2-8.

Tänä aamuna, 4.5. 2016, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Miten sopiva teksti ja kuvakin tämän aamun mietteisiini. Ei tarvitse edes kovin kummoisia olla, kun mieli painuu matalalle ja saa oikein patistaa itseään katsomaan valoon päin. Minua on kuitenkin ilahduttanut aurinko ja kaikki uusi mitä kevät taas esiin tuo. Niitä olen kameran kanssa vaaninut, juuri tuohon tapaan kuin sinullakin tuo kuva tuossa. Aurinkoista ja siunattua päivää sinulle Mummi.

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, iloitaan keväästä ja muistetaan, että Jeesus on aina läsnä, kun alkaa ahdistaa! Oilaa siunatut, kaikki! Mummi