maanantai 30. toukokuuta 2016

Kristus, vanhurskauden aurinko.

Rakas Lähmmäiseni, tässä elämä, ja tässä uusien mahdollisuuksien aamu! Kiitetään Jumalaa hyvästä levosta ja tästä aamuhetkestä. "jJo joutui armas aika ja suvi suloinen. Kauniisti joka paikkaa koristaa kukkanen."
Ilo, odotus ja kiire, ovat totta monen elämässä. Hiljentyminen Isän edessä vie Kristus-lähteelle. Annetaan Sanan virvoittavan veden sammuttaa janomme tänäkin aamuna.

Aamun kirjojeni joukossa pöydälläni on pyörinyt pieni kirjanen "Kallis hunajan pisara". Avaan sen ja löydän Sanan tähän aamuun:

" Yhtä vähän kuin voi estää aurinkoa nousemasta, yhtä vähän voi estää Kristusta,  vanhurskauden aurinkoa, koittamasta, Mal.4:2. "Älä käännä hetkeksikään katsettasi pois  Kristuksesta. Älä katsele syntiä, vaan katso ensin Kristusta. Ellet syntejäsi murehtiessasi näe Kristusta, lopeta murehtimisesi. Sak. 12: 10. Kaikkia velvollisuuksiasi suorittaessasi katso Kristukseen, ennen työhön ryhtymistäsi katso Kristukseen saadaksesi anteeksiantamuksen, työtä tehdessäsi saadaksesi apua ja työn päätyttyä saadaksesi hänen hyväksymisensä. Ilman tätä ne ovat lihallisia, huolettomasti tehtylä tekoja.
Älä muuta evankeliumia laiksi, ikään kuin osa jäisi sinun suoritettavaksesi ja kärsitäväksesi, ja Kristus olisi vain puolinainen välimies, ikään kuin sinun täytyisi kantaa osa syntitaakastasi ja suorittaa osa sovituksesta. Anna synnin särkeä sydämesi, mutta älä anna sen särkeä evankeliumin toivoasi."

Muistetaan, rakas ystäväni, että Jeesus sanoi ristillä: "Se on täytetty" Hän maksoi kaikki syntivelkamme pyhällä maahanvuotaneella verellään. Tänä aamuna, 30.5.2016, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Ihanaa tekstiä tuokin:)

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Metsäntyttö! Herra kaikessa kanssasi! Mummi