lauantai 28. toukokuuta 2016

"Saan olla lapsi Jumalan!"

Rakas Lähimmäiseni, raikas kesäaamu on vastassani ulko-ovella. Lintujen ääniä kantautuu korviini eri suunnilta. Niillä on kesän kiireisin aika, nehän elävät keskellä elämää!
Kunpa mekin muistasimme, että juuri tämä hetki , jota elämme, on meidän elämämme tärkein hetki. Eletään se täydesti, koska Jumala on luvannut pitää meistä huolen. Kiitetään tästä hetkestä! Jumala on kanssamme!

Juha Vähäsarja ylistää Jumalan rakkautta meitä kohtaan Jesajan sanoilla: "Vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat, minun rakkauteni sinuun ei järky sikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi." Jesaja 54: 10.

"Kun vuoret järkkyvät ja kukkulat horjuvat, pettää koko ihmisen parusta. Se, minkä varaan elämänsä on rakentanut, sortuu.
Tekijämme vakuuttaa, että hänen rakkautensa ei silloinkaan horju. Maa voi pettää jalkojen alta, vuoret järkkyä, kukkulat siirtyä paikoiltaan, mutta mikään ei voi estää häntä pitämästä
 meistä huolta. Jumala on tehnyt kanssamme rauhan liiton jo silloin, kun emme sitä voineet edes ymmärtää. Sovittaessaan koko maailman synnit, hän sovitti myös meidän syntimme. Kun meidät tuotiin kastepöydän ääreen, otti taivaan ja maan Luoja meidät nimeltä kutsuen omakseen. Mitä sitten, vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat, kun saa olla Luojan oma lapsi.Aikanaan hän rauhoittaa kyllä kaiken."

Tänä aamuna, 28.5.2016, rakkaudella, Mummi.


1 kommentti:

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, tervetuloa lukijoitteni joukkoon! Iloitsen Sinusta! Mummi