keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Pyhä Henki vahvistaa.

Rakas Lähimmäiseni, aurinkoisena avautuu kesäkuun ensimmäinen aamu! Isä, muista meitä vanhoja, ettei hellepäiviä kasaudu paljon peräkkäin! Vahvista sydäntämme ja avaa meille varjoisia lepopaikkoja! Herra, hoida kaikkia sairaita! Ota syliisi ne, joiden voimat ovat lopumassa. Anna toivo murheellisille, rakas Jeesus!

Kiitos Jeesus, että Sinä vahvistat ja siunaat omiasi Pyhän Hengen kanssa kaikkina päivinämme! Jorma Jaulajan sana tähän päivään: "Minä käännyn Isän puoleen , ja hän antaa teille toisen puolustajan, joka on teidän kanssanne ikuisesti." Joh.14:16-18.

"Jeesus nimitti Pyhää Henkeä puolustajalsi, joka ei jätä kristittyä koskaan yksin. Tämä on suurimpia Jeesuksen lupauksia, se on valo silloinkin, kun tie näyttää synkältä.
Puolustaja tarkoitti alkuaan todistajaa, joka esiintyi oikeudessa syytetyn puolesta. Kun omatuntosi on rauhaton, Pyhä Henki antaa sisäiseen oikeudenkäyntiisi vakuutuksen, että Jumala on rinnallasi ja puolestasi.
Puolustaminen on myös neuvon antamista.Pyhä Henki ei anna sinulle valmiita ratkaisuja, mutta opettaa rakkauden ja kärsivällisyyden tiellä.
Vielä puolustaja tarkoittaa  sotajoukon rohkaisijaa. Pyhä Henki  vahvistaa, kun joudut omissa taisteluissasi ahdinkoon ja uskon luottamuksesi on koetuksella.

Kiitän sinua, Jumala, että tuet minua niin, etten joudu perin juurin häviöön. Kirkasta minulle suureksi Pyhän Hengen, puolustajani työ."

Tänä aamuna, 1.6.2016, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Rohkaisevaa sanaa tuosta puolustajastamme.

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, Meillä on Puolustaja, Pyhä Henki, joka pitää meidät tiettä! Mummi