maanantai 20. kesäkuuta 2016

Edeltä valmistetuissa askelissa.

Rakas Lähimmäiseni, meitä rakastava Isä johtaa meidät uuteen vikkoon. Hänelle voimme kertoa asiamme Jeesuksen nimessä ja  Pyhä Henki johdattaa meitä edeltä valmistetuissa askelissa. Se on todellinen ilosanoma, että Isä on valinnut meidät huolenpitoonsa Jeesuksen tähden!

Tänään kiitän Jumalaa hyvästä hoidosta Vaasan keskussairaalassa! Jumala antoi ympärilleni sairaalan parhaat lääkärit ja hoitajat. Levoton sydämeni rauhoitettiin normaalirytmiin täydellisellä työllä! Rukoilen, että sairaalastamme tulee laajan palvelun sairaala, henkilökunta on siihen valmis! Kiitos!

Juha Vähäsartja valitsee Roomalaiskirjeen luvun 8: 14-15. "Kaikki, jota Jumalan Henki johtaa, ovat Jumalan lapsia. Te ette ole saaneet orjuuden henkeä, joka saataisi teidät jälleen pelon valtaan. Olette saaneet Hengen, joka antaa teille lapsen oikeuden, ja niin me huudamme: "Abba! Isä!"

Kun Pyhän Hengen työksi esitellään sellaista, missä ihmisiä pakotetaan, sidotaan henkisesti toisiin ihmisiin, pelotellaan, murretaan tai käytetään erilaisia pakkovallan keinoja, niin voidaan suurella varmuudella sanoa, että Pyhä Henki ei ole sellaiseen toimintaan sitoutunut. Tälläisesta orjuuden hengestä hän tuli juuri meidät vapauttamaan.
Lapsi voi luottaa vanhempaansa. Hän kutsuu tätä turvallisesti "isäksi". Hän tietää, että isä ei tee hänelle mitään, mikä voisi häntä vahingoittaa. Pyhä Henki kunnioittaa ihmisen persoonaa, hän ympäröi ihmisen luottamuksella ja rakkaudella. Mistä tämä puuttuu, sieltä puuttuu myös Pyhä Henki, näyttäköön meno kuinka hurskaalta tahansa."

Tänä aamuna, 20.6.2016, rakkaudella Mummi.


Ei kommentteja: