torstai 2. kesäkuuta 2016

Jeeusksen siunas - kiitosrukous.

Rakas Lähimmäiseni, eilisen päivän istuimme ystävän kanssa pihassani, "taivaallisen rauhan aukiolla" Isän huolenpidosta toisillemme kertoen ja elettyä elämää muistellen. Ihmeellisesti Jumala meidät kummatkin miestemme tykö johdatti silloin nuoruudessa. Ihmeellisesti Jumala oli kaikessa mukana ja siunasi arjessamme. Ylistys ja kiitos Sinulle Jeesus, kun syntimme sovitit ja Isän sylin avasit! Kiitos Taivaallinen Isä rakkaudestasi, Kiitos Pyhä Henki jokapäiväisestä läsnäolostasi ja johdatuksestasi!

Juha Vähäsarjan sana tähän aamuun: "Jeesus vei opetuslapset ulos kaupungista, lähelle Bataniaa ja siellä hän kohotti kätensä ja siunasi heidät." Luuk. 24:50.

"Viimeinen, mitä opetuslapset näkivät Jeesuksesta ennen taivaaseen astumista, olivat hänen siunaavat kätensä. Kuinka lohdullinen kuva. Jeesus tahtoi kohottaa haavoitetut kätensä vielä kerran ja laskea siunauksensa heikkojen ihmisten ylle. On sanottu, että haavoitetuilla käsillä ei voi lyödä, ainoastaan siunata. Niin Jeesus tahtoo meille kaikille tehdä. Suurin siunaus on se, kun hän antaa Pyhän Henkensä lahjana uskon Vapahtajaan ja syntien anteeksiantamiseen hänen veressään. Mitään sen suurempaa ei voi koskaan saada. Omilleen hän lupaa myös läsnäolonsa ja johdatuksensa siunauksen. Se Kantaa läpi elämän ahdinkojen ja tuo heikoimmankin kristityn perille."

Tänä aamuna, 2.6.2016, rakkaudella mummi.7 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

"Taivaallisen rauhan aukio" - sitä se varmasti olikin, myönteisemmässä mielessä kuin mitä sillä sanonnalla useimmin ajatellaan! Missä kaksi tai kolme on koolla hänen nimessään, siellä Hän on läsnä:) Tuo kuvakin niin kaunis.

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Metsäntyttö, Herran rauha on kanssamme viherpihassani, vaikka autot huristavat moottritiellä. Oikein sanot: "Missä kaksi tai kolme on koolla Jeesuksen nimessä, siellä Hän on läsnä!" Mummi

Päivi kirjoitti...

Hei, mummi!
Olipa ihana, kun löysin nämä sivut. Niin kauniita ja lempeitä tekstejä, joista huokuu siunaava ja kiitollinen elämänasenne!
Lämpimin terveisin, Päivi

Anneli A kirjoitti...

Jälleen niin kaunis teksti, kiitos tästä. - Oletko Mummi kiinnostunut puutarhakirjoista? Jos olet, blogissani on kolmen puutarhakirjan arvonta. Mukavaa loppuviikkoa Pihakuiskaajan puutarhasta.

mummi kirjoitti...

Rakas Anneli A, olen kovasti kiinnostunut! Mutta en tiedä osaanko oslliatua arpajaisiisi. Minulle on kovin vaikeaa liikkua tässä ympäristössä. Yritän. Kiitos vinkistä! Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Päivi, tervetuloa mummin seuraan! Haluan siunata Sinua, Jeesus teitää tarpeesi! Huudetaan Jeesusta avuksemme, Hän Kuulee ja auttaa! Mummi

Päivi kirjoitti...

Kiitos, Mummi! Otan siunauksesi uskossa vastaan. Tämä rohkaisu tuli tarpeeseen.

Jos haluat tutustua minun tarinaani ja kuulla tiestäni uskoon, niin rakkaan aviomieheni meidän pihamaamme reunalla kuvaama kolmen minuutin video löytyy helposti googlettamalla: my story päivi k tai suoraan tästä linkistä:
http://mystory.me/paivi-kettunen

Kiitos tämänaamuisesta tekstistä. Ihana aamun avaus.

Päivi