torstai 9. kesäkuuta 2016

Elä tämä päivä Jeesuksen kanssa!

Rakas Lähimmäiseni, luonto kesti kesämyrskyn, ja mekin kestimme, kun olimme kodin lämpmässä. Kiitos, Isä, varjeluksestasi! Nyt kesä tuntuu paenneen kauas ainakin täältä Vaasan seudulla. Lämpöä on vain seitsemän astetta ja tuuli viuhtoo vielä puissa. Otetaan talvitakit päälle ja uskalletaan ulos! Herra, siunaa meitä kaikissa oloissamme! Eletään tämä päivä Jeesuksen kanssa Isän huolenpidossa!

"Älkää siis huolehtiko huomisesta päivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet." Matt. 6:34.

Juha Vähäsarja jatkaa: Jumalan sana rohkaisee rohkaisemasta päästyään luottamaan lujasti Jumalaan ja elämään pelkäämättä. Raamatussa on paljon rohkaisevia lupauksia juuri siksi, että me olemme niin pelokkaita ja arkoja ja meidän on niin vaikea irrottaa otteemme elämämme jokaisen pikkuasian hallinnasta. Jeesus sanoo nyt meille: "Älä huolehdi huomisesta päivästä, vaikka olisi monta hyvää syytä huolehtia. Anna sen tuoda tullessaan mitä sen on tarkoitus tuoda. Elä tämä päivä ensin ja murehdi huomisesta vasta huomenna." Jeesus sanoo näin, koska hän tietää pitävänsä omistaan joka tapauksessa hyvää huolta. Hän katsoo meille huomiseksi sopivan päivän ja mittaa oikeanlaisen ristin. Hän tietää tarkalleen, milloin pääsemme vaivoistamme."

Tänä aamuna, 9.6.2016, rakkaudella Mummi.Ei kommentteja: