sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Jeesus kutsuu.

Rakas Lähimmäiseni, mitä silloin tapahtuu, kun mitään ei tapahdu? Näin tekee mieli kysyä. Vaasassa oli eilen läpitaivaan harmaa sää ja sama tilanne jatkuu. On tyyni seisova ilma, taivas on harmaa, iloton, liikennettä ei juuri ole, on keskikesän juhla ja juhannus! Ihmiset ovat meren rannalla, toivottavasti siellä on elämä läsnä!

Mutta meille kaikille janoaville avautuu Jumalan Sana kirkkaana ja kutsuvana. "Paavali, Kristuksen Jeesuksen palvelijaksi kutsuttu apostoliksi ja valittu julistamaan Jumalan evankeliumia, tervehtii kaikkia Roomassa olevia Jumalalle rakkaita ja hänen kutsumiaan pyhiä." Paavali tervehtii myös Sinua ja minua, jotka tätä Sanaa luemme. Hän haastaa meitäkin kun hän sanoo: "Näitä Jeesuksen Kristuksen kutsumia olette myös te. Jumalan, meidän Isämme, ja Herran Jeesuksen kristuksen armo ja rauha teille!" Room. 1: 1-7. 
Ajattele, mihin armoitettuun joukkoon meitä tänään kutsutaan! 

Tänään on apostolien päivä. Tänään kuulemme seurakunnan jumalanpalveluksessa, kuinka Jeeus kutsui Pietarin opetuslapsekseen. Pietari oivalsi heti oman tilansa ja näki Jeesuksen jumaluuden, kun hän sai valtavan kalansaaliin. Pietari nöyrtyi Jeesuksen edessä, olli kutsun vastaan ja seurasi Jeesusta lopun elämänsä.. Mennään me  tänään sanankuuloon ja oletaan vastaan Jeesuksen anteeksiantamus ja kutsu ehtoollisella. Hän kutsuu meidätkin seuraajikseen.

Rakas Jeesus, kiitos, että saamme polvistua eteesi ehtoolliselle ja ottaa vastaan ruumiisi ja veresi elämäksemme. Aamen.

Tänä aamuna, 26.6.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: