tiistai 14. kesäkuuta 2016

"Hiljainen luottamus on teidän voimanne."

Rakas Lähimmäiseni. Herra siunatkoon Sinua ja rakkaitasi kaikissa töissänne! Kesäinen aamu on vastassani ulko-ovella,  kun juuri heräsin syvästä unesta. Kiitos, Isä, kun yöllä suojelit! Kiitos, Isä, että  olet maaiannut siniselle taivaalle valkeita enkelinpilviä, ne ilahduttavat vanhoja silmiäni. Kiitos, Isä, kun joka päivä  luot uutta ja meitä lapsiasi varjelet Jeesuksen tähden! Me kiitämme Sinua! Aamen.

Luotetaan Jumalan huolenpitoon! Jesaja meitä siihen tänään kehottaa: "Näin sanoo Herra Jumala, Israelin Pyhä. - Jos käännytte ja pysytte levollisina, te palastutte, hiljainen luottamus on teidän voimanne. Jes. 30:15.

Juha Vähäsarja jatkaa: "Hiljainen luottamus on Pyhän Hengen työn kauneimpia hedelmiä. Sen vastakohtana on tämä nykyinen kaikkialle levinnyt asenne "minulle nyt ja heti".
Jumalan myllyt ovat aina jauhaneet hitaasti, mutta varmasti. Kuukausi tai vuosi on vain henkäys Jumalan hallinnan historiassa. Näin on yhä, olkoon maailma kuinka levoton tahansa.. Herra tekee työnsä ja toteuttaa suunnitelmansa. Meidän tehtävämme on tuoda asiamme hänelle ja pysyä levollisina. Ken sen taidon osaa, on varmasti istunut kärsimyksen koulussa jo useamman lukukauden. Ja sellainen ihminen voisi meille hätäisemmille kertoa: kannattaa kääntyä Herran puoleen ja kannattaa odottaa ja luottaa. Näin tekevät eivät tule koskaan pettymään, sillä Jumalaan ei kukaan ole koskaan luottanut turhaan."

Tänä aamuna, 14.6.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: