lauantai 4. kesäkuuta 2016

Herra on varjelijasi.

Rakas Lähimmäiseni, "Jo joutui arrmas aika ja suvi suloinen!" Tämä on se päivä, kun ylioppilaat saavat valkolakkinsa ja valmistuneet todistuksensa. Onnea ja Jumalan siunausta kaikille juhlijoille! Ja Herran varjelusta pienille koululaisille!

Rakkaat ihmiset ympäröivät uuteen astuvia ja tosi työhön lähteviä. Puheita pidetään ja lahjoja annetaan. Näin on hyvä! Mutta paras lahja meille kaikille on Jeesuksen läsnäolo jokaisena päivänämme. Kutsu Jeesus elämääsi Sinä,joka lähdet tuntemattomaan tulevaisuuteen! Kutsu Jeesus elämääsi, Sinä, joka epäonnistuit! Sinä tarvitset parhaan lohduttajan. Jeesus antaa Sinulle tulevaisuuden ja toivon! Herra on varjelijasi, näin lupaa Psalmi 121. Kirjaan sen tämän päivän evääksi kaikille suuntaa etsiville:

"Minä kohotan silmäni vuoria kohti. Mistä saisin avun? Minä saan avun Herralta, häneltä, joka on luonut taivaan ja maan. Herra ei anna sinun jalkasi horjua, väsymättä hän varjelee. Ei hän väsy, ei hän nuku, hän on Israelin turva. Hän on suojaava varjo, hän on vartijasi, hän ei väisty viereltäsi. Päivällä ei aurinko vahingoita sinua eikä kuunvalo yöllä. Herra varjelee sinut kaikelta pahalta, hän suojaa koko elämäsi. Herra varjelee kaikki sinun askeleesi, sinun lähtösi ja tulosi nyt ja aina."

Tänä aamuna, 4.6.2016, rakkaudella Mummi.
Ei kommentteja: