keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Kaikki on Jumalan lahjaa.

Rakas Lähimmäiseni, kun katselen puolen yön maissa pohjoiselle taivaalle, sieltä tulee paksuja tummia pilviä. Ne enteilevät rajua kesämyrskyä, jota tv- kuvat näyttivät ja pelottivat meidät. Isä, varjele pienet pihamme ja viljelijöiden kylvöt rajuilman tuhoilta. Herra siunaa kotimme ja perheemme! Aamen. 

Juha Vähäsarja kertoo tänään meistä Jumalan lapsista ja muistuttaa, että kaiken saamme Isältä! " Jumalalta tulevat rikkaus ja kunnia. Kaikkea sinä hallitset. Kaikki voima ja valta on lähtöisin sinulta, sinun vallassasi on on tehdä suureksi ja väkeväksi kenet tahdot. 1 Aikak.29:12.

Jumalan valtakunnassa kaikki on lahjaa. Jos jollakin on jotakin hyvää, on se Jumalalta lahjaksi saatua. Jos on jotain kaunista, on Isä sen luonut. Jos on jotakin valtaa, on hän sen suonut. Jos joku saa kunnian, on se taivaasta annettu.Jos joku on suuri, on se voimaa Jumalan voimasta. Jos joku on väkevä, on se väkevyyttä Isän iankaikkisista käsivarsista.
Jumalan lapsille kaikki kaikessa on Jeesus Kristus. Mitään heillä ei ole itsessään. Mitään  he eivät omista, loka ei olisi vain lahjaa ja lainaa. Kukaan ei menesty niin, etteikö se olisi jokaisen toisen kristityn ilo. Kukaan ei nouse kuitenkaan muiden yläpuolelle. Sillä ihminen on vain tomua, sen he tietävät, ja jumalalta on kaikki saatu. He ovat valmiit luopumaan omastaan heikoimman hyväksi, jos niin on tarvis, sillä Jeesusta he eivät saata kieltää."

Tänä aamuna, 8.6.2016, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Rukoilen kanssasi ettei myrsky mitää pahaaaiheuta. ♥ ♥

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Sylvi! Näyttää siltä, ettei täällä ainakaan ole mitään tuhoja. Toivotaan, ettei missään! Herra kanssanne tänäänkin! Mummi.