keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Parantava Sana.

Rakas Lähimmäiseni, Jumala puhuu meille tänään viisauden sanoja, Sananlaslut 4:20-27:
"Kuuntele tarkkaan, poikani, mitä sinulle sanon, pidä korvasi auki. Älä päästä mielestäsi minun sanojani, pidä ne visusti sydämessäsi, sillä ne ovat löytäjälleen elämä, lääke koko hänen ruumiillensa. Ennen muuta varjele sitä, mikä on sydämessäsi - siellä on koko elämäsi lähde. Älä päästä suustasi petollisia puheita, pidä vilppi loitolla huuliltasi. Katso suoraan ja pälyilemättä, suuntaa katseesi vakaasti eteenpäin. Laske harkiten jalkasi polulle, niin olet varmalla pohjalla, missä ikinä kuljet. Älä poikkea oikealle äläkä vasemmalle, pidä askeleesi kaukana pahasta."

Pyhä Henki ohjaa askeleemme ja avaa Sanan elämäksemme, ja lääkitsee sisäiset vammamme Jumalan Sanan lupauksien kautta.

Piispa Jorma Laulaja sanoo: "Sana kasvaa."
"Lapsuudestaan asti Jeesus oli kuullut Vanhan testamentin paimensanat: "Herra on minun paimeneni." Jumalallisella arvovallalla hän sovitti sanat itseensä: "minä olen se hyvä paimen, minä tunnen lampaani." Jeesus käyttää paimenen vertauskuvaa, kun hän puhuu seurakunnastaan ja katsoo meihin ja yhteiseen elämäämme. Oletko sinä sijoittanut itsesi tähän paimenen laumaan?

Sana ja kuva alkavat elää, kun Pyhä Henki kasvattaa sanan alkuperäistä yhteyttään suuremmaksi. Et enää kuuntele vanhaa tuttua vertausta, vaan kuulet sielujen paimenen äänen. Kun sydän kuulee ja ottaa vastaan, koko ihminen uudistuu. Tämän tietää sielunvihollinen ja perääntyy.

Pyhä Henki, avaa sydämeni kuulemaan äänesi. Auta minua pääsemään sanaan sisälle ja hyvän Paimenen laumaan.

Sana on sinua lähellä, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi, nimittäin se uskon sana, jota me julistamme. Jos sinä suullasi tuynnustat, että Jeesus on  Herra, ja sydämessäsi uskot, että Jumala on herättänyt hänet kuolleista, olet pelastuva." Room 10:8-13.

Herra kanssasi kaiken päivää, rukoilee mummi, tänä aamuna,22.6.2016,


3 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Kiitos tekstistäsi!
Ihana muistaa Sanan kohta: Sana on sinun suussasi ja sydämessäsi!

Kiitos sinulle kaikesta Airi mummi!!

sylvi kirjoitti...

Kiitos mummi näistä muistutuksista.
Herra kanssasi ♥ ♥

mummi kirjoitti...

Rakkaat rukousystäväni, Kirsti ja Sylvi, iloitaan Jumalan Sanan lujuudesta ja kiitetään Suomen kesästä! Kotona on paas paikka viettää lomaa, on tuttu lepopaikka, jossa Jumala puhuu! Mummi