torstai 23. kesäkuuta 2016

Lepo Herrassa, Jumalan lahja.

Rakas Lähimmäiseni, näinä päivinä kuulee monien lomaa viettävien puhuvan äkkilähdöistä. Heidän on mieli muille maille.  Meille, jotka kaipaamme lepoa, paras paikka on oma parveke tai kesäpiha, jossa näemme Jumalan "kunnian" luonnossa ja saamme rauhassa nauttia ruokamme ja Jumalan Sanan elämäksemme. Voimme sanoa, että "ilot meill´ on ilmaiset!" Kiitos rakas Taivaallinen Isä läsnäolostasi ja huolenpidostasi! Kiitos, että tässä kuulet rukoulseni:

Jaakko Haavio tarjoilee meille Sanan Roomalaiskirjeen viidennestä luvusta: "Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän  Herramme  Jeesuksen Kristuksen kautta, jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa nyt olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo. - Sillä meidän vielä ollessamme heikot, kuoli Kristus oikeaan aikaan jumalattomien edestä. - Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitää kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme."

"Herra Jumala, me tulemme sinun eteesi vianalaisina ja paljossa rikkoneina. Vapauta meidät itsekkyytemme puristuksesta. Anna uudistavien voimiesi tehdä työtä meissä, yhteiskunnassamme ja koko maailmassa. Vapauta luomakunta turmeluksen orjuudesta. Anna sydämiimme elävä toivo odottaessamme sinun uusia luomistekojasi. Herra Jeesus Kristus, me ylistämme sinua, syyllisyytemme ja tuomiomme murtaja, kuoleman voittaja, elämän ruhtinas. Suo meidän levätä sinun laskemallasi perustalla." Aamen.

Tänä aamuna, 23.6.2016, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Kiitos eheyttävästä sanastasi tänäänkin!
Roomalaiskirjeen viidennen luvun kohta, joka tässä blogikirjoituksessasi on, lohduttaa ja antaa varmuutta.

Kotona on paras lomailla!

mummi kirjoitti...

Rakas Kirsti, kiitos Sinulle mukanaolostasi! Herra hoitaa meitä, iloitaan keskikesän juhlasta ja sydämen rauhasta! Kiitetään perheestä ja ystävistä!