tiistai 21. kesäkuuta 2016

Pyhä Henki, lohduttaja.

Rakas Lähimmäiseni, kuinka usein me olemmekaan saaneet lohdutuksen, kun murhe on painanut epätoivon partaalle. Pyhä Henki on lohduttaja! Hän lähettää ystävän yksinäisen luo. Hän vaikuttaa tahtomisen ja tekemisen. Hän ohjaa hakemaan apua Jumalan Sanasta tai oikeasta osoitteesta. Hän lohduttaa ja vahvistaa, kun rukouksessa Jumalalta apua huudamme ja odotamme. Me olemme autuaita, sanoo Jumalan sana, kun me saamme lohdutuksen!

Matt.5.4: "Autuaita ovat murheelliset, sillä he saavat lohdutuksen."

Juha Vähäsarja jatkaa tästä: " Kun Herramme Jeesus sanoo sinulle, että saat murheissasi ollessasi lohdutuksen, se tarkoittaa, että sinä todella tulet saamaan lohdutuksen. Jumalan sana ei koskaan valehtele. Uskon voi menettää, toivon ja rakkauden myös, mutta Jumalan sana on totta ja pysyy voimassa aikojen loppuun saakka. Kun me hädässämme tartumme vaikka vain yhteen Raamatun sanan lupaukseen kuin hukkuva oljenkorteen, emmekä päästä siitä irti, niin me saamme huomata, kuinka totta Jumalan lupaukset ovat.
Sinulle murheen murtamalle, tuo Herramme tänään terveiset: sinä tulet saamaan lohdutuksen. Vaikka nyt olisi kuinka pimeä yö tahansa. Vaikka tie näyttäisi olevan hukassa ja karttaakin alat jo epäillä. Kaikesta huolimatta Jumalan lupaus pitää. Sinä saat lohdutuksen."

Tänä aamuna, 21.6.2016, rakkaudella Mummi.


1 kommentti:

Pirkko kirjoitti...

Ihana ,lohdutus,vahvistus,tätä tarvitsemme koko ajan,kiitos mummi!