torstai 16. kesäkuuta 2016

Varmuus pelastuksesta.

Rakas Lähimmäiseni, tästä yöstä tuli rukousyö. Olen muistanut rukouksessa kaikkia rakkaitani ja ystäviäni. Olen käynyt läpi rukouskirjani kaikki aiheet, olen muistanut koteja omassa maassamme ja lapsia ja nuoria. Olen pyytänyt unta ja lepoa joka värssyn välissä, mutta Isä on kutsunut minut nyt eteensä kuulolle. Puhu, Herra, palvelijasi kuulee:

Kun avaan Raamatun, saan Roomalaiskirjeen 5 luvun alusta  Sanan otsikolla: "Varmuus pelastuksesta." Olkoon se sana meille tänä päivänä. Kiitetään Jeesusta hänen ristintyöstään!

RISTIN RAKKAUS Room. 5:1-11 1. Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, 2. jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me nyt olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo. 3. Eikä ainoastaan se, vaan meidän kerskauksenamme ovat myös ahdistukset, sillä me tiedämme, että ahdistus saa aikaan kärsivällisyyttä, 4. mutta kärsivällisyys koettelemuksen kestämistä, ja koettelemuksen kestäminen toivoa; 5. mutta toivo ei saata häpeään; sillä Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu. 6. Sillä meidän vielä ollessamme heikot kuoli Kristus oikeaan aikaan jumalattomien edestä. 7. Tuskinpa kukaan käy kuolemaan jonkun vanhurskaan edestä; hyvän edestä joku mahdollisesti uskaltaa kuolla. 8. Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme. 9. Paljoa ennemmin me siis nyt, kun olemme vanhurskautetut hänen veressään, pelastumme hänen kauttansa vihasta. 10. Sillä jos me silloin, kun vielä olimme Jumalan vihollisia, tulimme sovitetuiksi hänen kanssaan hänen Poikansa kuoleman kautta, paljoa ennemmin me pelastumme hänen elämänsä kautta nyt, kun olemme sovitetut; 11. emmekä ainoastaan sovitetut, vaan vieläpä on Jumala meidän kerskauksemme meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, jonka kautta me nyt olemme sovituksen saaneet.

Tänä aamuna, 16.6.2016, rakkaudella Mummi. 


Ei kommentteja: