perjantai 17. kesäkuuta 2016

Jumalan huolenpidossa.

Rakas Lähimmäiseni, herään kello kaksi yöllä. Uni on tipotiessään ja "kaksoissiskoni" Pirkko- Liisa on rakkaana mielessäni. Siunaa, Isä, rakasta haurastuvaa "sisartani"! Iloisesti hän hostaa pienen, läpikuultavan kätensä siunaukseen, kun menen häntä katsomaan. Pirkko-Liisa ja minä olemme eläneet jo neljäkymmentä kaksi vuotta Jumalan jokapäiväisessä huolenpidossa ja Jumalan Sana on ollut lohduttajamme ja toivomme jokaisena päivänämme. Olimme molemmet nelikymppisiä, kun Jeesus tuli elämämme Herraksi. Ylistys Sinulle, Iankaikkinen Isä!

Yli kolmekymmentä vuotta olen tuntenut Pirkko - Liisan je olemme olleet "kaksoissisaret". Hän on cp-vammainen, eikä ole koskaan itsenäiseti kävellyt omilla jaloillaan.Kolmetoista vuotta sitten perheen isä lähti Taivaan kotiin ja äiti lähti yhdeksän vuotta sitten. Kaupungin uskolliset hoitajat ovat pitäneet "sisarestani" hyvää huolta ja hän  saa elää rakkaassa kodissaan edelleen. Muutamat uskolliset ystävät käyvät Pirkko -Liisaa katsomassa ja rakkaat muistot pitävät mielen virkeänä. Onneksi näkö on säilynyt ja hyvää lukemista riittää.

Rakas Jumala, kiitos siitä, että Sinä pidät huolta kaikista ja kaikenikäisistä lapsistasi! Anna tulevaisuus ja toivo meille jokaiselle! Kiitos siitä, että Sinä, Isä, annat voimia ja kärsivällisyyttä kaikille niille, jotka hoitavat apua tarvitsevia kodeissa ja hoitolaitoksissa.. Kiitos, että Sinä, Isä, annat viisautta maamme päättäjille, että nyt uudistuva terveydenhuolto, antaisi kaikille parhaan mahdollisen avun.

"Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Viheriäisille niityille hän vie minut lepäämään, virvoittavien vetten tykö hän minut johdattaa. Hän virvoittaa minun sieluni. Hän ohjaa minut oikealle tielle nimensä tähden. Vaikka minä vaeltaisin pimeässä laaksossa, en minä pelkäisi mitään pahaa, sillä sinä olet minun kanssani. Sinun vitsasi ja sauvasi minua lohduttavat." Aamen.

Tänä aamuna, 17.6.2016, rakkaudella Mummi. 

4 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Tulipa mieleen, että olisi joku kohta öisin valvomisesta. Löysinkin Koivuniemen raamattahausta tälläisen: "Matkalaulu. Katso, kiittäkää Herraa, kaikki te Herran palvelijat, jotka öisin seisotte Herran huoneessa." (Ps 134:1). Sinäkin semmoista yöpalvelusta toimitat! Siunattua päivää sinulle Mummi! T: Metsäntyttö

sylvi kirjoitti...

Kiitos taas ihanasta kirjoituksesta, ja Siunausta viikonloppuun. ♥ ♥

Kirsti kirjoitti...

Kiitos rukousyösi rukouksista! Pyhä Kolmiyhteinen Jumala siunatkoon sinua!!

mummi kirjoitti...

Rakkaat kanssakulkijani, eikö meillä olekin ihmeellinen Jumala, kun Hänen kanssaan voi seurustella aina, kun mieli tekee, vaikka keskellä yötä. Hän rakastaa lastaan, kuuntelee, vahvistaa ja kuulee rukoukset! Omassa voimassamme emme jaksa. Kiitetään, Isää, jumalaa! Mummi