maanantai 1. elokuuta 2016

Jumalan lupaukset täyttyvät.

Rakas Lähimmäiseni, oletko Sinä käynyt Israelissa?  Oletko nähnyt tuon kauniin maan, jossa Jumalan valittu kansa asuu? Minäkin sain vanhaoilla päivilläni tehdä matkan Israeliin. Sain kävellä samoja polkuja, joilla Jeesuskin oli kävellyt. Rukous Israelin ja israelilaisten puolesta tuli tärkeäksi. Jumalan valittu kansa elää kovissa paineissa. Mutta se kestää, kun Jumala sitä vahvistaa.

Juha Vähäsarja tuo sanan Joosualta: "Niistä lupauksista, jotka Herra on Israelille antanut, ei yksikään jäänyt täyttymättä. Kaikki lupaukset kävivät toteen." Joos.21:45

"Jumalan sanan luotettavuus on tämä: niistä lupauksista, jotka Jumala on antanut, ei yksikään jäänyt toteutumatta. Kaikki lupaukset kävivät toteen. Jokainen Jumalan sanan lupaus on totta. Jokainen toteutuu ajallaan. Jokainen on päätetty Jumalan sydämessä, eikä mikään mahti maailmassa voi niitä muuksi muuttaa. Aina on niitä, jotka yrittävät riisua Jumalan ja Raamatun erilleen toisistaan. He luulevat tietävänsä, mikä sanasta on totta, mikä tarua. Kaikkivaltias nauraa näille pienille, viiaille sanan mestaroijilla! Kerran heistä joakinen seisoo tekemässä tiliä sanoistaan ja opetuksistaan, eikä se päivä tule olemaan erityisen helppo.
On parempi painaa päänsä sanan edessä ja taipua sen alle. Vain siitä voi syntyä hedelmänä oikea jumalallinen viisaus."

Tänä aamuna, 1.8.2016, rakkaudella Mummi.

Ps. Ihanan israelin kuvan olisin tähän Sinulle liittänyt, mutta taitoni siihen ei riittänyt! Mummi.Se lämmaskuva oli tullut vahongossa , kai osasin sen tuoda. Nyt lisäsin sen !

3 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

En ole koskaan käynyt, mutta voisin ihan kuvitella, että siellä monet raamatun tapahtumat ja Jeesuksen puheet avautuvat aivan uudella tavalla, kun saa kävellä ja katsella samoja seutuja. Siltikin, vaikka ne nykyasussaan ovatkin.

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, olet iokeassa. Israelissa Raamattu alkoi elää. Asuimme Genesaretin järven rannalla. Eräänä päivänä pihkesi kova myrsky. Kotiin päästyäni oli pakko maalata taulu: "Jeesus tyyntää myrskyn". Mummi

mummi kirjoitti...

Rakas Marleena, tervetuloa lukijotteni joukkoon! Herra siunatkoon sinua! Mummi