lauantai 11. lokakuuta 2014

Isä, ravistele meitä!

Eilen illalla meillä oli raamattupiiri. Ystävät tulivat tutkimaan kanssani Efesolaiskirjeen kahta ensimmäistä lukua. Illan aluksi kuulimme otteita SLEY:n kotisivulta. Johdanto alkaa näin: "Efesolaiskirje on kauneimpia helmiä UT:n helminauhassa. Se on syvällinen, täynnä rakkautta ja toivoa. Tästä kirjeestä monet ovat ammentaneet jatkuvasti voimaa elää kristittynä. Kirje oli mm. evankelisen liikkeen isälle F.G. Hedbergille hyvin rakas ja sen tutkiminen johti evankelisen liikkeen syntyyn."

"Ef 1: 15-23 Uskovaisen olisi opittava tuntemaan Jumala!" Teksti loppuu näin: "Aloittaisimmeko siis Efesolaiskirjeen opiskelun tästä: Juuri sellaisena kuin olet, Kristuksen ristin tähden ja vain Jumalan rakkauden tähden. Sinulla on Isä, jonka hyvyyttä, suuruutta ja rakkautta et ole koskaan osannut kuin korkeintaan aavistaa? Ei vaatimuksia, ei kiristystä, ei ehtoja, ainoastaan Jumalan hyvyyttä. Jos jotain tästä tajuamme, olemme tekemisissä räjähdysaineen kanssa. Kun Hedberg tajusi sen, syntyi evankelinen liike. Kun me tajuamme sen, saattaa meissäkin tapahtua liikettä."

Me tulimme siunatuiksi yhteisestä raamatuntutkimisesta! Nukuin hyvin. Herätessäni sain kehoituksen: "Ilahduta Susanna lahjalla." Se on tämän päivän haaste mummille!

 Liitän Sinulle rakkaan ystäväni Pia Perkiön runon, jonka eilen pongasin!

Mitä muuta,
kuin sen verran valoa
että aurinko nousee
ja minäkin,
sen verran iloa
että ystävä hymyilee
ja minäkin,
sen verran rahaa,
että naapurikin saa leivän
ja minäkin
ja että jää vähän
kukkia varten.
Sen verran onnea
että riittää.

Tänä aamuna, 11.10.2014, rakkaudella Mummi

2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos mummi taas tästä vinkistä. Hyvää ja rauhallista viikonloppua sinulle♥

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, kiitos Sinulle! Iloitsen kommeteistasi! Herra olkoon siunaten kanssanne kaikessa! Mummi