perjantai 17. lokakuuta 2014

"Jumala on läsnä, Häntä rukoilkaamme"


Rakas Lähimmäiseni, villasukat, pitkät unet! Puoli yhdeksältä keltainen maailmani näkyy jo pienintä piirtoa myöten. Kiitos valosta ja kiitos väreistä,Isä! Sinulle ystäväni toivotan Taivaanisän runsasta siunausta, Jeesus haluaa ottaa Sinua kädestä!

On hyvä, että mummilla on rukousmuistikirja, sillä rukousaiheita on paljon. Isän edessä viipyminen siunaa jokaista levollisuudella, turvallisuudella ja Isän rakkaudella. Rukoillaan, ystävät, Jeesuksen nimessä. Isän voimalla voimme muuttaa maailmaa.

Pyhä Jumala, Sinä voit hoitaa ja parantaa sairaita, Pyhä Henki toimii Isän käskystä. Käytössä on ylösnousemusvoima. Pyhä Jumala, Sinä voit auttaa sodän uhreja, ja omaisiaan surevia. Jeesus hoitaa sydämiä Pyhän verensä voimalla ja Isän rakkaudella. Rakkaus on kekseliäs. Isä voi lähettää lähimmäisen kärsivän vierelle. Kuunnellaan Isän puhetta. Tänäänkin joku voi odottaa Sinun apuasi!

"Käyn Jeesus kasvois etehen, sä kuule pyyntö pienoisen, sun kätes laske päälleni ja anna siunauksesi. Sä siunaa isää, äitiä myös siskoja ja veljiä, mun kotiani kallista ja rakkaitani kaikkia. Mua saata sanaas oppimaan ja totuuttasi tuntemaan, niin että sinun omanas mä seuraisin sun tahtoas. Ja viimein meidät autuuteen vie täältä eloon iäiseen, suo meidän taivaan kodissa sun kiitostasi veisata." Virsi 500.

Tänä aamuna, 17.10.2014, rakkaudella Mummi,


2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos! Taivaan Isä siunatkoon myös sinua rakas mummi♥

mummi kirjoitti...

Sylvi rakas, Herra siunatkoon viikonvaihteenne! Kiitän yatävyydestasi! Mummi