torstai 4. joulukuuta 2014

Etsikää Herraa!

Rakas Lähimmäiseni, ilo järjestellä tavaroita keittiön uusiin kaappeihin! Unohduin sinne liian kauaksi ja nyt kivistää vanhoja jalkoja. Turha yrittää unta, siispä puhun Sinulle, rakas Lukijani "mitä olen nähnyt ja kuullut".


Kun tulen tietokoneelleni, kuulen Perek Princen sanat: "Jos et kohtaa Jeesusta Vapahtajana, kohtaat hänet tuomarina." Siinäpä oli lyhyt saarna Sinulle ja minulle! Me voimme kutsua Jeesusta, Armahtajaa, aterialle kanssamme nyt, kun Hänet vielä löytää voidaan!

Sain ystävältä Jaakko Haavion pienen rukouskirjan "Taivaan avain". Sieltä löytyy kultajyviä moniin hetkiin, niin tähänkin: "Etsikää Herraa, kun hänet löytää voidaan; huutakaa häntä avuksi, kun hän läsnä on. Jumalaton hyljätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon Herran tykö, niin hän armahtaa häntä, ja meidän Jumalamme tykö, sillä hänellä on paljon anteeksiantamusta. Jumalattomilla ei ole rauhaa, sanoo minun Jumalani. Jes. 55ja57.

Me käännymme sinun puoleesi, Vapahtajamme, apua ja voimaa anoen. Auta meitä taistelemaan luonteemme virheitä ja heikkouksia vastaan. Me huokaamme sisimmässämme  tuntiessamme sidotun tilamme. Anna meille voitto synnistä. Anna meille sanastasi varmuus siitä, että elämässä ja kuolemassa olemme sinun omiasi. Ja jos hyväksi katsot, anna meille myös sisäinen varmuus lapsenoikeudestamme, niin etteivät epäilykset meitä kiusaa."

Jeesus, tule voimaksemme! Aamen

Tämä aamuna, 4.12.2014, rakkaudella Mummi.Ei kommentteja: