perjantai 12. joulukuuta 2014

Lähimmäisten kanssa


Rakas Lähimmäiseni, Jeesus siunasi lähimmäisyhdistyksen joulujuhlan eilen illalla. Meitä oli kolmekymmentä henkeä Hänen siunaavaa läsnäoloaan kokemassa. Juhanin tervehdys yhdisti meidät Lähimmäisiin, jotka kodeissa olivat hengessä mukana. Rainerin lukema jouluevankeliumi sitoi meidät perinteeseen, joka on yhdistänyt meitä jo lähes neljänkymmenen  vuoden ajan, haluun auttaa hädässä olevia Lähimmäisiä ja viettää joulujuhlaa yhdessä.

Karin kertoi tämän päivän työstä. Suuri vapaehtoisjoukko vie kaupoista päiväysruokaa yli kahdellesadalle perheelle Vaasassa. Kiitos Jumalalle, että auttajia löytyy! Muistetaan myös joulupussikeräys, johon me kaikki voimme viedä osamme; jouluiloa lähimmäisille! Vastaanotto Palosaaren seurakuntakeskuksessa 18 ja 19. 12. klo 14-20.

Jeesus hoiti Karinia ja antoi voimat säestää joululaulumme. Monet ystävät lausuivat runoja ja Aino toi lapsen ilon jouluumme laulamalla Varpunen jouluaamuna. Kiitos jokaiselle läsnäolijalle! Kiitos, Jeesus, että siunaat myös kaikkien Lähimmäistemme kotijoulun!

Hiljaisuuden rukous:"Herra- sinä sallit Isän tahdon tapahtua sinulle, vaikka tiesit, että se tie johtaisi ristille. Opeta meitä katsomaan sinuun ja seuraamaan sinua, ei vain silloin kun saamme katsella kirkkauttasi, vaan silloinkin, kun katsot meidät luottamuksesi arvoisiksi ja saamme jakaa kärsimyksesi maailmassa. Tee meidät herkkäkorvaisemmiksi ihmisten hädälle ja näytä meille tietä niiden luo, jotka ikävöivät lähellesi ja tarvitsevat apuasi. Kiitos, että saamme tänäänkin ammentaa voimaa sinusta ja sitten yhdessä sinun kanssasi mennä minne sinä tahdot." Aamen

Tänä aamuna, 12.12.2014, rakkaudella Mummi
Ei kommentteja: