keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Herra on turvapaikkamme

Rakas Lähimmäiseni, herään kello puoli neljä sydän täynnä kiitosta! Herra on hyvä, hän on varjellut minut allergialta, vaikka kodissani on ollut remontti jo viikon!

Kiitos kuuluu myös ahkeralle ammattimiehelle, joka imuroi joka värssyn välissä mahtavalla koneellaan! Tänään on valmista, sanoo ammattimies! Vain viisi työpäivää ja keittiö on saanut uuden ilmeen, Puustelli ilmeen!

Sinulle, lukijani ja minulle, Juha Vähäsarja muistuttaa tänään, että Herra on meidän turvapaikkamme! Naah.1:7: "Hyvä on Herra, turvapaikka hädän päivänä, hän tuntee ne, jotka luottavat häneen."

Hädan päivä ei ole vain silloin, kun ahdistus on läsnä ja sen voi omin silmin ja aistein todeta. Hädän päivä oli eilen, tänään ja huomenna, sillä perkele kulkee ympärillä kuin kiljeva leijona, saadakseen saaliikseen sielumme.
Herra Jeesus on kuitenkin turvapaikkamme jokaisena päivänä ja hän tuntee meidät kaikki. Tunteminen ei tarkoita vain tuntemista ulkoisesti, vaan sitä, että Herramme sitoutuu meidän hätäämme, pitää elämämme tilanteen hallinnassa ja tuo avun juuri oikeaan aikaan. Jeesus on lähellä niitä, jotka luottavat elämänsä hänen käsiinsä."

Sormipaikalta sain meille lisäevästä tähän aamuun alleviivatun lauseen: "Herra on ilmoittanut sinulle, ihminen, mikä hyvä on; ja mitä muuta Herra sinulta vaatii, kuin että teet sitä, mikä oikein on, rakastat laupeutta ja vaellat nöyrästi Jumalan edessä." Miika 6:8.

Se riittää! Ylistetään armon Jumalaa!

Tänä aamuna, 3.12.2014, rakkaudella Mummi


Ei kommentteja: