tiistai 9. joulukuuta 2014

Jumala on uskollinen.

Rakas Lähimmäiseni, Isä on antanut levon, siitä kiitämme! Jeesus valaisee päivämme armollaan ja rakkaudellaan ja Pyhä Henki johdattaa askeleemme missä kuljemmekin.

On hetki hiljentyä ja ottaa vastaan Jumalan siunaus: Herra siunaa meitä ja varjele meitä. Herra, kirkasta kasvosi meille ja ole meille armollinen. Herra käännä kasvosi meidän puoleemme ja anna meille rauha. Isän, Pojan ja Pyhän Hengen nimeen. Aamen.

Juha Vähäsarja muistuttaa meitä, että Jumala on uskollinen ja luotettava. Hän hoitaa meitä. Jos haluat Jeesuksen elämääsi tänään, huuda Häntä avuksesi, Hän kuulee ja tulee. Usko ainoastaan!

Jes.45:15: "Totisesti, sinä olet salannut itsesi, Jumala, sinä Israelin Jumala, Pelastaja." Monen taistelun ja ahdingon myötä olet oppinut tärkeän salaisuuden. Jumalamme on todellakin salattu Jumala. Hän ei puhele turhia, mutta sen, minkä hän sanoo, sen hän pitää. Hän ei selittele meille tekemisiään, kuin tilivelvollinen ikään, mutta kun katselemme elämäämme taaksepäin on todettava: parhaalla mahdollisella tavalla on meitä johdatettu. Jumala on luvannut olla kanssamme elämämme jokaisena päivänä ja myös on, mutta hän ei joka päivä erikseen ilmesty vakuuttaakseen meidät siitä. Me saamme luottaa Jumalan ihmeellisiin lupauksiin varmemmin kuin mihinkään muuhun tässä elämässä. Joka laittaa turvansa Herraan Jeesukseen ei tule pettymään. Salattu Jumala on sinunkin Jumalasi, luotettava ja uskollinen."

Tänä aamuna, 9.12.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: