lauantai 6. joulukuuta 2014

Jumalan sota- asu


Rakas Lähimmäiseni, Olemme heränneet itsenäisyyspäivään. Kiitetään Jumalaa itsenäisestä, kauniista maastamme!

Ja kiitetään Jeesusta, Vapahtajaamme, siitä, että Hän puolustaa meitä seuraajiaan kaikkina päivinämme. Eilen saimme raamattupiirissä tutustua sota-asuun, jonka Jeesus meille ristillä valmisti. Kun pysymme Jeesuksessa, pahan palavat nuolet eivät meitä vahingoita!

Efesolaiskirje 6. luku:"Lopuksi VAHVISTUKAA HERRASSA JA HÄNEN VÄKEVYYTENSÄ VOIMASSA. Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa."

Jeesus on totuus, pysytään aina totuudessa. Jeesus on vanhurskauttanut meidät. Kiitetään siitä, että saamme elää lähellä Isää Jumalaa. Jeesus antaa voiman kertoa ilosanomaa lähimmäisille, kerrotaan siis! Jeesus antaa uskon taistella pahaa vastaan. Jeesus on pelastanut meidät synnin ja kuoleman vallasta ja antanut meille Jumalan Sanan voimaksemme. Rukoillaan ja anotaan Jeesukselta voimaa ja läsnäoloa, niin kestämme kaikki taistelut. Kiitos, Vapahtajamme, Jeesus Kristus!

"Jeesus sä Herramme. sua seurata tahdomme. Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin. Hoosianna hoosianna, hoosianna, hoosianna! Saavu jo kuningas luoksemme täyttämään toivomme." Virsi 15:4.

Kiitos, rakkaat sisaret ja veljet! Tulin hyvin onnelliseksi yllätys-joululahjastanne. Kiitos, Isä, Pyhän Hengen yhteydestä!

Tänä aamuna, 6. 12.2014, rakkaudella Mummi.
2 kommenttia:

sylvi kirjoitti...

Kiitos! Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa sinulle !

mummi kirjoitti...

Rakas Sylvi, kiitos toivotuksestasi! Minulla oli hyvä ilta, sain olla iloisissa yo-juhlissa! Herra Tditä tänäänkin hoitakoon! Mummi