tiistai 23. joulukuuta 2014

Vielä yksi yö


Rakas Lähimmäiseni, vielä yksi yö, niin meillä on jouluaatto, tuo lasten odottama päivä, jolloin salaisuudet paljastuvat. Jeesus, Jumalan lähettämä pelastuksen tuoja, tulee elämäämme,kun Häntä avuksi huudamme. Juha Vähäsarja valottaa meille tänään tuota joulun salaisuutta:

"Sentähden Herra antaa itse teille merkin: neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan ja antaa hänelle nimen Immanuel. Jes. 7:14

Jumala ei ole kaukana yhdestäkään meistä. Hän kuulee hengityksemme, tuntee hiustemme lukumäärän ja lukee jokaisen ajatuksemme. Hän pitää ruumiimme ja henkemme elävinä. Jumalan sana lupaa, että jokainen, joka tahtoo, voi löytää tekijänsä. Neitsyt tuli raskaaksi, niinkuin profeetta Jesaja ilmoitti jo kauan ennen Jeesuksen syntymää ja synnytti pojan, jonka nimi oli Immanuel, Jumala meidän kanssamme, Jumala meidän keskellämme.

Jumala itse otti orjan muodon ja tuli ihmiseksi. Hän eli ihmisenä ihmisten joukossa. Hän alensi itsensä ja oli kuuliainen ristinkuolemaan asti. Siksi Jumala on antanut Jeesukselle nimen, joka on kaikkia nimiä korkeampi ja jota jokainen tulee kerran kumartamaan. toiset Vapahtajanaan, toiset tuomarinaan. Vielä on tarjolla avoin mahdollisuus jokaiselle syntiselle turvautua Vapahtajaansa."

Tänä joulun aatonaatonaamuna, 23.12.2014, rakkaudella Mummi


1 kommentti:

sylvi kirjoitti...

Hyvää ja rauhallista Jeesuksen syntymäjuhlaa sinulle mummi♥