lauantai 13. joulukuuta 2014

Rukouksen voima.

Rakas Lähimmäiseni, uskotko Sinä rukouksen voimaan? Kuulepa, mitä Jeesus sanoo meille tänä aamuna: "Pitäkää usko Jumalaan. Totisesti minä sanon teille, jos joku sanoisi tälle vuorelle: "Kohoa ja heittäydy mereen", eikä epäilisi sydämessään, vaan uskoisi sen tapahtuvan minkä hän sanoo, niin se hänelle tapahtuisi. Sentähden minä sanon teille: kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva." Mark.11:22-24.

Oletko homannut, että hyvän unen saamme, kun hiljennymme Isän eteen nukkumaan mennessämme. Oletko huomannut, että rukous missä tahansa painavassa asiassa, rauhoittaa sydämen. Omien huolien lisäksi yleinen turvattomuus ja sodan uhka jäytää sydäntämme. Oikea osoite, on hiljentyä Herran eteen ja rukoilla Jeesuksen nimessä. Jumala voi vaikuttaa kansojen käyttäytymisiin. Jumala voi vaikuttaa parannuksenteon jokaisen ihmisen elämässä ja antaa joulurauhan sydämeen. Uskotaan saaneemme, niin saamme rukousvastauksia!

Rakas Jumala, jätämme eteesi kaikki murheemme ja taakkamme Jeesuksen nimessä ja vapauta meidät rauhaan ja iloon, että jaksamme keskittyä arjen askareihin. Siunaa Lähimmäisiämme, anna heille jokapäiväinen leipä ja täytä heidän tarpeensa. Anna kiitosmieli! Siunaa, Isä, perheitä! Anna sopu ja toinen toisensa kunnioitus koteihin! Siunaa kaikkia yksinäisiä ja sairaita! Jeesus, ota heitä kädestä, ja lähetä arkienkeleitä auttamaan! Puhuttele kansoja, joissa sodanuhka ja viha on jokapäiväinen. Sinun rakkautesi saa aikaan rauhan! Sinä, Isä voit siirtää vuoria! Kiitos ja ylistys rukouksen voimasta! Pyhä, Jumalamme, voima on Sinussa! Aamen

Tänä aamuna, 13.12.2014, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: