lauantai 27. joulukuuta 2014

Sydän näkee Messiaan


Rakas Lähimmäiseni, luonto nukkuu, mutta ihmiset heräävät jo arkeen. Isot autot ja pienemmät kiitävät moottoritiellä. Pienenevä kuu jättää jäähyväiset sille, joka ehtii katsoa taivaalle. tullakseen taas täysikuuna kaikkien ihaltavaksi. Luojan järjestys on rikkumaton!

Eilen illalla tuli poikamme Jari perheineen mummia katsomaan. Tänään tulee vielä Vaasan suku joukkoon. Aterioimme yhdessä. Ilo yhteydestä! Kokeilemme uutta keittiötä, toimiiko se ruoanlaitossa? Kaapit ja laatikostot ainakin ovat verrattomat!

Sinulle, ystäväni, toivotan hyvää jatkoa kohti uutta vuotta! Rukoillaan, että vuodesta 2015 tulee rauhan vuosi. Saakoon Jeesus puhutella päättäjiä! Ja pyydetään jokainen Jeesuksen rauhaa omaan sydämeen ja kaikkiin koteihin. Mummin sydän on nähnyt Messiaan jo neljäkymmentä vuotta sitten. Joka päivä Hän on uskollinen ja auttaa horjuvaa. Hän vie kerran perille Isän luo. Kiitetään siitä varmuudesta!

Juha Vähäkorpi todistaa Jeesuksesta näin: "Herra, nyt sinä annat palvelijasi rauhassa lähteä, niin kuin olet luvannut. Minun silmäsi ovat nähneet sinun pelastuksesi. Luuk.2:29-30. Vanha Simeon odotti temppelissä päivästä toiseen Israelille luvattua Messiasta. Pyhä Henki oli hänelle ilmoittanut, että hän ei näe kuolemaa, ennenkuin hän on nähnyt Messiaan. Saatuaan pienen Jeesus-lapsen syliinsä hän ylisti Jumalaa ja sanoi vihdoin olevansa valmis lähtemään rauhassa taivaan kotiin, koska hänen silmänsä ovat nähneet palastuksen.

Meidän ei tarvitse enää odottaa Messiaan tuloa. Hän on jo tässä, rukouksen matkan päässä. Hän vie jokaisen pelastusta janoavan taivaaseen. Vain silloin voi rauhassa lähteä tästä maailmasta, kun sydän on nähnyt Messiaan."

Tänä aamuna, 27.12.2014, rakkaudella Mummi


Ei kommentteja: