perjantai 19. elokuuta 2016

Isä ohjaa taitamatonta lastaan.

Rakas Lähimmäiseni, on suuri ilo kuulua seurakuntaan, jossa pastori haluaa tutustua seurakuntalaisiinsa! Eilen vastatullut pastormme Otto Granlund tuli vaimonsa ja pienen poikansa kanssa  tutustumaan mummiin. Olin antanut hänelle luettavaksi pari kirjaani, että hän tietäisi tieni Isän lapsena. Pelkäsin kohtaamista kuin pieni lapsi. Olin tullut niin monta kertaa hyljätyksi ja tuomituksi uskonystävien taholta, mutta pastorimmme hyväksyi minut naurustani ja  Isän äännen kuulemisesta huolimatta. Hän kysyi vain: "Kuinka kuulet Jumalan äänen?" Sanoin, samalla tavlla kuin kuulen nyt sinun äänesi.

Olen kuullut Isän kehoituksen ja opetuksen aina täysin yllättäin, usein aamulla herätessäni. Monta kertaa Herra ohjasi käytöstäni mieheni suhteen. Kerron yhden esimerkin.

Oli kyse mieheni isän asunnon myynnistä. Olisin halunnut mennä asuntoon rukoilemaan hautajaisten jälkeen, että asunto menisi kaupaksi.. Sitä mieheni ei salllinut. Asunto oli myynnissä pari vuotta, osan aikaa vuokrattuna. Mieheni täti kertoi sen käynnillään. Kun täti oli lähtenyt, aioin mennä haukkumaan miestäni, kun hän ei ollut puhunut minulle tästä. Silloin sana: "Polvillesi!" muutti suunnitelmani. Polvistuin Teuvon tuolin viereen ja rukoilin: "Rakas Jumala, lähetä ostajat sinne ukin suntoon!" Seuraavana päivänä veli soitti. "Tänään tuli kaksi katsojaa ja toinen osti asunnon!"  Iloissani juoksin Teuvon kaulaan ja sanoin: "Kiitetään Herraa, Hän kuuli rukouksemme! "Ois se muutenkin mennyt!" sanoi epäuskoinen mieheni.

Herra johdattakoon Sinua,rakas Lähimmäiseni, tänäänkin,
tovoo mummi tänä aamuna, 19.8.3016.

P.s. Pastori kehotti tarkkuuteen, siinä, onko ääni Jumalan ääni, vai tuleeko se omasta mielestä. Jos iällinen mummi alkaa puhua omiaan tässä blogissa, huomauta siitä, rakas Likijani!

Ei kommentteja: