tiistai 23. elokuuta 2016

"Minä lähetän enkelin kulkemaan sinun edelläsi."

Rakas Lähimmäiseni, oletko huomannut Jumalan johdatusta elämässäsi? Onko joku ystävä tullut tai soittanut silloin, kun olet tarvinnut länäolijaa tai lohduttajaa? Oletko kokenut suojelusenkelin läsnäolon, kun olet väistänyt vaaran? Joka päivä, joka hetki Jumala on läsnä elämässämme, kun kuljemme rukoillen. Hän johdattaa ja turvaa elämämme. Kiitetään Kolmiyhteistä Jumalaa!

2.Mooses.23:20 Jumala puhui Moosekselle: "Minä lähetän enkelin kulkemaan sinun edelläsi, suojelemaan sinua matkalla ja viemään sinut siihen paikkaan, jonka olen sinulle varannut."

Juha Vähäsarja jatkaa: "Mooses sai käskyn totella Herran Sebaotin enkeliä niskuroimatta. 
Jos hän tottelisi, tulisi Jumala antamaan Moosekselle maita ja kaupunkeja. Erityisesti Jumala kielsi kumartamasta vieraiden kansojen jumalia ja toimimasta niiden palvelijoiden tavoin. Vieraiden jumalien patsaat tuli tuhota.
Jumalan kansan tie on aina taisteluiden, kärsimysten ja kipujen värittämä. Jos sen tien kuitenkin valitsee kuljettavakseen, saa matkalle seurakseen Jumalan enkelin. Enkeli suojelee ja johdattaa kulkijan Jumalan valmistamaan paikkaan. Jumala siunaa salatulla tavalla kaikki korpitien vaeltajat, vaikka maailman silmissä he ovat kurjimmista kurjimpia; orjien ja sairaiden surkea saattue - Vaan väliäkö sillä, kun suunta on oikea!"

Tänä aamuna, 23.8.2016, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Anneli A kirjoitti...

Kaunis teksti, kiitos tästä. - Tykkäätkö lukea puutarhakirjoja? Blogissani on puutarhakirjojen arvonta. Käyhän kurkkaamassa, jos tällaiset kirjat kiinnostavat sinua. Mukavaa viikon jatkoa!

mummi kirjoitti...

Rakas Anneli A, kiitos kiittämästä! Yritin taas tulla sivuillesi arpoja noutamaan, mutta en osaa toimia oikein. En löytänyt arpoja! Mummi on 1900 luvulta! Harmi.