sunnuntai 21. elokuuta 2016

"Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi."

Rakas Lähimmäiseni, tämä sunnuntai on omistettu Sinulle! On lähimmäisen sunnuntai. Nyt on  päivä, jolloin kysytään: "Mitä Sinulle kuuluu? Mitä Sinä tarvitset? Ja autetaan missä voidaan. Isä anna meille lapsillesi kuulevat korvat, anna auttamisen mieli! 

"Anna sydän avara, anna sieluun tuulla, silmille suo valoa, anna korvat kuulla, että ihmisissä, hiljaa kärsivissä sinut näkisin. Anna sydän avara anna sieluun tuulla, silmille suo valoa, anna korvat kuulla, että ihmisissä, ääntä pitävissä sinut näkisin. Anna sydän avara, anna sieluun tuulla, silmille suo valoa, anna korvat kuulla, että ihmisissä, kaikkein lähimmissä sinut näkisin."

Rakas Lähimmäiseni, mennään seurakuntaan ottamaan vastaan Jumalan lahjat tälle päivälle ja tulevan viikon evääksi. Tarvitsemme Sanan saarnan ja Jeesuksen kosketuksen ehtoollisella.

Kiitän lahjasta, jonka sain eilen lähimmäisiltäni, kyydistä Alajärvelle, jossa poikani Jari Kekäle lauloi ystäviensä kanssa. Kiitän Jumalaa sattuvista sanoista, joita Jari on lauluihinsa saanut! Työssään seurakunnan perheterapeuttina hän on nähnyt perheiden hädän. Hänen viestinsä aviopareille on: "Rakastakaa toisianne, kun teillä vielä on toisenne!" Kiitos Jari ja ystävät hyvästä hetkestä seurassanne!

Tänä aamuna, 21.8.2016, rakkaudella Mummi.
1 kommentti:

Siunattuja lukuhetkiä kirjoitti...

Vai pääsit sinä tänne Alajärvelle gospelkonserttiin. Sepä mukavaa. Itse en ollut siellä, harmi kyllä, vaan vasta sunnuntaina olin evankeliumijuhlilla kirkossa. Joista kuvaterveiset laitoinkin Vanha Virsi -blogiini.