keskiviikko 31. elokuuta 2016

Katso Jeesukseen.

Rakas Lähimmäiseni, puiden tummat kuvajaiset seisovat rauhallisina syyskuulasta taivasta vasten. Luoja valmistaa meitä syksyyn. Etsitään lämmintä ylle. Kiitos Jumalalle, kipsikättä ei enää särje. Kiitos, Isä, että korjaat sen, mikä on rikki mennyt!
Sinulle Lähimmäiseni, toivotan Jumalan siunaamaa syypäivää arkistoblogillani 6.10.2015.
Herra hoitakoon Sinua runsautensa kädellä!

TIISTAI 6. LOKAKUUTA 2015


Lähelle Jeesusta.

Rakas Lähimmäiseni, monet ystäväni ovat kertoneet, kuinka syysflunssa iski kuin varas yöllä. Viime yönä heräsin pari tuntia nukuttuani virustappeluun. Kaikki röörit olivat tukossa ja olo oli kurjista kurjin. Nousin ylös ja aloitin vastahyökkäyksen. Ensin röörit puhtaaksi. Sitten C-vitamiini ja iso tuoppi lämmintä hunajavettä ja kaksi täkkiä peitteeksi. Pitkä, vetoava rukous Isälle. Ota, Herra virus pois! Sinulle se on mahdollista, Kaikkivaltias! Aamulla herään melko normaalissa kunnossa. Varmuuden vuoksi vielä kurkun kurlaus suolavedellä, että viimeinenkin virus poistuu! Kiitos, Isä, olet voimallinen auttajani! Nyt on suuri vaara, että virus iskee uudelleen, Herra, varjele!

Juha Vähäsarja puhuu elämästämme Jumalan työtovereina: "Hänen on tultava suuremmaksi, minun pienemmäksi. Joh.3:30.

"Me haluaisimme tulla hyviksi kristityiksi. Se tarkoittaa: me haluaisimme saada merkittävän tehtävän Jumalan valtakunnassa. Julistajan, parantajan, profeetan, rukoilijan tai muun oleellisen työn, jonka välityksellä Jumalan valtakunta voisi levitä meidän kauttamme. Jos me tällaista tehtävää itsellemme pyydämme, on hyvä tarkkaan muistaa kaksi asiaa: mitä suurempi tehtävä, sitä suurempi risti ja toiseksi: mitä suurempi tehtävä, sitä enemmän Jeesuksen on tultava suureksi ja ihmisen itsensä pieneksi. Mitä suurempi Jumalan ihminen, sitä enemmän hän osoittaa pois itsestään Jumalan Karitsaa, joka otti pois maailman synnin. Hänen luokseen on jokaisen päästävä. Hänen luonaan on kaikki. Hän on kaikki. Ihmisen on väistyttävä.
Vieläkö tahdot pyytää suurta tehtävää? Jospa aloittaisit tänään siitä, että pyytäisit päästä lähelle Jeesusta? Silloin sinulle tarkoitettu tehtäväkin kyllä aukeaa ajallaan."

Rakas Jeesus, Sinä olet tie, totuus ja elämä. Sinä johdatat meidät Isän syliin ja Isän lapsiksi ja Isän perillisiksi. Sinä annat meille tulevaisuuden ja toivon! Sinä annat meille tehtävän. Pidä meitä lähelläsi, että Sinun valosi meissa asuisi. Kiitos, Jeesus, että Pyhän Henkesi kanssa meitä työssäsi johdatat! Aamen.

Tänä aamuna, 6.10.2015, rakkaudella Mummi.
Tänä uusien mahdollisuuksien aamuna 31.8-2016, rakkaudella Mummi


Ei kommentteja: