sunnuntai 14. elokuuta 2016

Jeesus, parantajamme.

Rakas Lähimmäiseni, "On riemu, kun saan tulla sun, Herra temppeliis ja porteistasi käydä sisälle pyhyyksiis!" Tänään saamme käydä Herran pyhälle ehtoolliselle. Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä enemmän olen alkanut kaivata tätä armoateriaa, joka on meille tarjolla seurakunnassa. Kiitos, Jeesus, että Sinä rakastat meitä, palvelet ja hoidat tänäänkin Sanan saarnalla ja ehtoollisella!

Päivän aihe on: "Jeesus, parantajamme". Yksi päivän teksteistä on Ps. 146: 5-10. "Onnellinen se, jonka auttaja on Jaakobin Jumala, onnellinen se, joka turvaa Herraan, Jumalaansa. Hän on tehnyt taivaan ja maan ja meren ja kaiken, mitä niissä on. Herra on iäti uskollinen. Herra hankkii oikeutta sorretuille, nälkäisille hän antaa leipää. Herra päästää vangitut kahleista. Hän antaa sokealle näön ja nostaa maahan painetut jaloilleen. Herra rakastaa oikeamielisiä, hän suojelee muukalaisia ja tukee leskiä ja orpoja, mutta jumalattomien tien hän hän tekee mutkaiseksi. Herra hallitsee ikuisesti. Hän on sinun Jumalasi, Siion, polvesta polveen, Halleluja!" 

Kun Jeesus tuli elämääni ja avasin Raamatun, oli pakko koota ystäväjoukko raamattupiiriin, jossa yhdessä tutkimme tuota ihmeellistä Sanaa! Seurakunnan lehtori tuli mukaamme viikottaisiin kokoontumisiimme. Eräänä päivänä, kun olin lähdössä Sanaa tutkimaan, iski migreeni, surkea seuralaiseni. Menin taas peitteisiin, pimeään huoneeseen ja odotin pahinta kohtausta. Siinä sanoin: "Ota. Jeesus, pois tämä särky, että pääsen raamattupiiriin!" Samassa hetkessä kipu katosi! Nousin ylös ja kiitin kiittämästä päästyäni Jumalaa siitä vapaudesta! Piirissä ylistimme yhdessä Jumalaa hänen ihmeteostaan!
Tuon päivän jälkeen minulla ei ole ollut koskaan päänsärkyä. Siitä on jo neljäkymmentä kaksi vuotta. Pan - sinuiitin aikanakaan, kun otsalohko oli täynnä märkää, ei päänsärkyä tullut. Kipu otettiin pois! Ylistys Jumalalle!

Tännään saamme kohdata Jeesuksen, parantajamme, ehtoollisella, seurakunnan yhteisellä aterialla. Muistetaan, että Jeesus kuulee ja vastaa, kun me hänen apuaan pyydämme!

Tänä aamuna, 14.8. 2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: