lauantai 20. elokuuta 2016

Jumalan rakkaudella ei ole rajoja.

Rakas Lähimmäiseni. eilen illalla ystäväni Salme ja hänen miehensä Kesi-Suomesta ajoivat pihaani. Mikä iloinen yllätys! Tänään matka jatkuu tyttären luo Lappiin. Salme on ollut mummille uskollinen myötäeläjä, Monesti hän on  nostanut minut "suosta". Kiitos, Salme!

Sinua, Lähimmäiseni, joka rukoilet miehesi tai läheisesi uskoontuloa, haluan lohduttaa, että Jumala vastaa ajallaan. Minäkään en turhaan rukoillut. Mieheni Teuvo tuli uskoon, kun Jumala paransi keuhkoni pahasta astmasta täysin terveeksi Vaasan kirkon rukoushetkessä. Vain 21 vuotta ehdin rukoilla. Saimme Teuvon kanssa yhessä elää Jumalan lapsina vielä 15 vuotta. Ylistys Herralle!

Jaakko Haavion sana tälle päivälle: "Jumala on pelastanut meidät pimeyden vallasta ja siirtänyt meidät rakkaan poikansa valtakuntaan. Hänessä meillä on lunastus, syntien anteeksisaaminen, ja hän on näkymättömän Jumalan kuva, esikoinen ennen kaikkea luomakuntaa. - Sillä Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys hänessä asuisi ja että hän, tehden rauhan hänen ristinsä veren kautta, hänen kauttaan sovittaisi itsensä kanssa kaikki, hänen kauttansa kaikki sekä maan päällä että taivaassa."  Kol.1

"Jumala ja Isämme, me kiitämme sinua siitä, että sinun rakkaudellasi ei ole rajoja. Me kiitämme sinua siitä, että tahdot avoimeen syliisi sulkea kaikki lapsesi taivaassa ja maan päällä. Vedä meidätkin, jotka olemme monesti erehtyneet, paljon rikkoneet ja tahallamme syntiä tehneet, luoksesi ja anna meille anteeksi kaikki. Herätä ihmisesi kaikkialla näkemään sinun valtasuuruutesi. Opeta heitä tuntemaan rakkautesi suurin osoitus, maailman syntien sovitus Poikasi uhrikuolemassa."

Tänä aamuna, 20,8,2016, rakkaudella Mummi.


.
2 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

Siunausta päivääsi ja viikonloppuusi rakas-mummi.Jeesuksen veri pesee meidät kaikki puhtaaksi,jotka häneen uskomme. Miksi enään likaisina kulkisimme. Amen.

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Pekka siunauksista! Kiitetään Jeesuksen veren voimasta! Mummi