torstai 11. elokuuta 2016

Jos me valkeudessa vaellamme, meillä on yhteys keskenämme.

Rakas Lähimmäiseni, uni ei tule. on niin paljon rukoiltavaa ja kiitoksenaihettakin. Siitä saa kiittää, että Jumala on uskollinen. Jeesus on meidät nimeltä kutsunut. Saamme kulkea edeltä valmistetuissa askelissa ja Pyhä Henki johdattaa meitä. Kiitos niistä ihmisistä, jotka tänään olen kohdannut ja kiitos tehtävistä, jotka, Isä, olet eteemme avannut. Kiitos, että kuulet kaikki rukouksemme ja vastaat ajallasi. Herra siunaa presidentti Sauli Niinistöä, joka eilen vieraili Vaasassa ja anna hänelle viisutta ja voimia hoitaa vaativaa ja vastuullista tehtäväänsä.

Jaakko Haavio jakaa meille ilosanomaa, 1 Joh.1: "Ja tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka me teille julistamme: että Jumala on valkeus ja ettei hänessä ole mitään pimeyttä. Jos me sanomme, että meillä on yhteys hänen kanssaan, mutta vaellamme pimeydessä, niin me valhettelemme, emmekä tee totuutta. Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä. Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä."

Rakas taivaan Isä. Auta meitä rakkautesi tähden, sietämään heikkoja veljiämme ja sisariamme, jotka omine omituisuuksineen elävät meidän rinnallamme. Muistuta meille, mitä tekoa itse olemme.ja että sinä olet luonut meidät tomusta niin toisen kuin  toisenkin ja meissä kaikissa on sama henki. Anna meille anteeksi tylyyden synti ja ohjaa meitä. Vapahtajamme uhria muistaen, laupeuden ja armahtamisen tielle. Avaa silmämme näkemään hyvää kaikissa.ja kunnioitamaan ihmistä, sinun kuvaksesi luotua."

Tänä aamuna, 11.8.2016, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: