torstai 4. elokuuta 2016

Jeesuksen veri-pesu.

Rakas Lähimmäiseni, pitkän sade, ja ukkosjakson jälkeen, taivas avautuu tänään kirkkaana. ulko-ovella vastassani on sateenraikas luonto ja pilvetön taivas. Isä on pessyt pölyt pois! Meidänkin on hyvä käydä Jeesuksen veri-pesuun. Rukoillaan Psalmin 51 sanoilla:

"Jumala , ole minulle armollinen hyvyydessäsi, pyyhi pois minun syntini suuren laupeutesi tähden. Pese minut puhtaaksi rikoksestani ja anna lankeemukseni anteeksi. Minä tiedän pahat tekoni, minun syntini ovat aina minun edessäni. Sinua, sinua vastaan olen rikkonut, olen tehnyt vastoin sinun tahtoasi. Oikein teit, kun minua nuhtelet, ja syystä sinä minut tuomitset. Syntinen olin jo syntyessäni, synnin alaiseksi olen siinnyt äitini kohtuun.. Mutta sinä tahdot sisimpääni totuuden - ilmoita siis minulle viisutesi. Vihmo minut puhtaaksi isopilla ja pese minut lunta valkeammaksi. Suo minun kuulla ilon ja riemun sana, elvytä mieli, jonka, jonka olet murtanut. Käännä katseesi pois synneistäni ja pyyhi minusta kaikki pahat tekoni. Jumala luo minuun puhdas sydän ja uudista minut, anna vahva henki. Älä karkoita minua kasvojesi edestä, älä ota minulta pois Pyhää Henkeäsi. Anna minulle jälleen pelastuksen riemu ja suo minun iloiten sinua seurata, niin opetan tiesi sinusta luopuneille, ja he palaavat luoksesi.
Jumala, pelastajani, päästä minut verivelasta, niin minä riemuiten ylistän hyvyyttäsi. Herra. avaa minun huuleni, niin suuni julistaa sinun kunniaasi."

Rakas Lähimmäiseni, me saamme uskoa syntimme anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä iloon ja rauhaan saakka. Jeesuksen veri vuosi ristillä pahimpienkin syntiemme tähden. Me saamme iloita Isän Jumalan rakkaudesta ja Pyhän Hengen siunaavasta läsnäolosta.

Tänä aamuna, 4.8.2016,rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: