lauantai 27. elokuuta 2016

Jeesus siunaa lapsia.

Rakas Lähimmäiseni, Kun herään kello neljä, katu kiiltää sateen jäljiltä ja puut heiluvat levottomina voimistuvassa tuulessa. Sää- väki ennustaa myrskyä täksi päiväksi ja illaksi, kun kansa haluaa jäättää hyvästit kesälle. Isä, varjele kaikki juhlijat myrskyn vaaroilta! Anna raitis, läheinen ja  
yhteinen juhla perheille, että lapsetkin voivat iloita ja levätä! Aamen.


Nyt TV1 on nostanut kissan pöydälle, kun lähettää "pullopostia lapsuudesta"-ohjelmaa. On hyvä, että lapsen tuntoja ja pelkoja käsitellään rehellisesti. Lapsi on turvaton kodissa, jossa aikuinen sairastaa alkoholismia ja kodissa, jossa riidellään. Herätä, rakas Jumala, vanhemmat näkemään lapsen hätä. Opeta heitä siunaamaan lapsensa nukkumaan ja anna heidän opettaa lapselle iltarukous. Jeesus kuulee rukouksen ja rauhoittaa lapsen uneen! Minulle se riitti lapsuudessani. Jeesus hoitaa tänäkin päivänä lapsia ja kaikkia häneen turvautuvia uskollisesti!

"Jumalan kämmenellä ei pelkää lintunen. Jumalan kämmenellä ei pelkää ihminen. Kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on. Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton. Jumala meitä kutsuu nyt suojaan turvaisaan. Jumala meitä kutsuu ja kantaa voimallaan. Milloinkaan ei hän hylkää, lastensa kanssa hän on. Jumalan kämmenellä ei kukaan ole turvaton." Virsi 499.

Herra siunatkoon meidän kaikkien huvilakauden päättäjäiset tänä päivänä!
27.8.2016, rakkaudella Mummi.  

Ei kommentteja: