tiistai 16. joulukuuta 2014

Levähdetään vähän!

Rakas Lähimmäiseni, ovatko joulukiireet tarttuneet Sinuun? Ajatteletko, että koko koti on siivottava, ennenkuin tulee oikea joulu? Stessaavatko leipomiset? Jeesus, joulun Herra, vapauttaa meidät kaikesta tästä. Hiljennytään Hänen edessään ja otetaan siunaus. Hiljaisuuden rukous auttaa meitä miettimään uudelleen, mikä on tarpeellista. Jeesus on läsnä joulunodotuksessamme. Levähdetään vähän!

"Herra, kiitos että ohjaat minut sisälle hiljaisuuteen, vaikenemaan lähelläsi. Sinä pidät minusta huolta ja tahdot ohjata minua yhä syvemmälle rakkauteesi. Hiljaisuudessa, yhteydessä sinuun tahdot sanoa minulle, että rakastat minua enemmän kuin voin ymmärtää. Siksi haluan antaa aloitteen sinun käsiisi. Sinä voit vapauttaa minut siitä mikä estää Rakkauden ja Elämän lähteen pääsyä päivääni, virtaamaan vapaasti elämääni, koko olemukseeni. Missä sinä olet läsnä, siellä on elämän ja paranemisen voimia, ja kaiken aikaa ne uudistavat minua ehjemmäksi ihmiseksi. Sinun läsnäolostasi elämäni saa tarkoituksen, se selkenee. Sinun läsnäolosi varustaa minut rakkauden tekoihin.

Minun ei tarvitse jännittää, eikä tehdä mitään muuta kuin levätä sinussa ja kuunnella sinua. Yhteydessä itseesi sinä haluat antaa minulle rakkauden mielikuvitusta ja herkkyyttä, näyttää minulle omat tehtäväni. Auta siis minua pysymään sinussa, että rakkautesi ja valosi voisi virrata koko olemukseni läpi. Kiitos, että aina saan olla ja levätä läsnäolossasi juuri tällaisena kuin olen sinun muovatessasi minua. Kiitos, että sinä tahdot minulle pelkkää rakkautta."

Tänä aamuna, 16.12.2014, rakkaudella Mummi







2 kommenttia:

Huopalintu kirjoitti...

Kiitos näistä siunaavista sanoista. Siunattua joulun odotusta myös mummille.

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Huopalintu! Jumalan rauhaa Sinunkin jouluusi! Mummi