tiistai 30. elokuuta 2016

Jumalan lupaukset.

Rakas Lähimmäiseni, sanoin eilen ystävälleni, että pidän nyt paussin kirjoittamisestani, kun kipsi on niin hankala kaveri. Ystävä sanoi,että lähetä meille Sana arkistostasi, jossa on tekstejä 2009:stä lähtien. Pari muuta ystävää hyväksyivät myös ajatuksen.

Lääkäri soitti ja kertoi, että varmaa murtumaa ei löytynyt. Pantiin kipsi, että vanhat, hauraat , luut saavat levätä tärähdyksen jälkeen. Kylläpä on ihme! Lento oli sitä luokkaa, että luulin loppuni tulevan. Jumala lähetti enkelinsä mummia suojaamaan lupauksensa mukaan! Ylistys Jumalalle!


Lepo Herrassa.


Rakas Lähimmäiseni, tänään Sanan aika antaa meille yhden jakeen Filippiläiskirjeestä luku 4, kuudes jae: "Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon." Tämä on Jumalan lupaus, meille käyttöön annettu! Ja muistatko mitä jatkossa luvataan? Jae 7: "Ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa."

"Lepo Herrassa on iankaikkinen vaan, se ruusu ei lehtiä poista, jo nuorena riennä se saavuttamaan, ei vertaista ruusua toista!" Yhtä hyvin alussa voi olla ilo, nyt haluan laulaa Sinulle levosta, jonka Jeesus antaa, kun Hän antaa rauhan sydämeen. Sydämen rauha on Jeesuksen ihmeellinen lahja!
Jumalan rauha tulee sydämeen, kun Jeesus antaa synnit anteeksi! Jumalan rauha tulee sydämeen siitä, että luotan Jumalaan! Kun olen jättänyt asiani Jumalan tietoon, tiedän, että asiani on parhaassa mahdollisessa hoidossa. Jumalan rauha tulee tiedosta, että Jumala hyväksyy minut puutteineni! Olen Hänen luomansa ihminen. Hän on halunnut minut tällaiseksi. Saan onnellisena kantaa erityispiirteeni, olen Jumalan lapsi. Hän rakastaa minua sellaisena kuin olen, Jeesuksen tähden.

Rakas Jumala, auta minua kuulemaan Jeesuksen puhetta. Auta minua pysymään Sanassasi ja muistamaan kehoituksesi: "Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi kaikkesta sydämestäsi, kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja lähimmäistäsi niinkuin itseäsi." Amen. Joulurauhaa Sinulle, rakas Lähimmäiseni!

Tänä aamuna, 22.12.2915, rakkaudella Mummi.
Rakas lähimmäiseni, yritin Simulle arkistosta Sanaa 1.8.2015, mutta en saanut sitä tähän, tuli joulukuusta. Ehkä joku tarvitsi tämän tekstin. Iloitaan siitä, että Jeesus antaa meille levon! Tänä aamuna, 30. 8. 2016, rakkaudella Mummi.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä teksti oli minulle täysin sopiva ja tarpeellinen tänään, kiitos! Olen vuoden ajan seurannut kirjoituksiasi, kiitos niistä kaikista.

Metsäntyttö kirjoitti...

Toivottasti kätesi saa pian parantua! Hyvä idea olikin tuo, että varastoista otat tekstiä nyt. Nämähän ei sillätavoin vanhene, vaan aina ajankohtaisia ovat. Hyvää päivänjatkoa sinulle Mummi:)

mummi kirjoitti...

Kkiitos, rakas anonyymi ja rakas Metsäntyttö! Uskotaan Junalan parantavaan voimaan! mummi