perjantai 26. elokuuta 2016

Taivasikävä.

Rakas Lähimmäiseni, Jeesus Kristus kanssasi kaikessa! Parempaa en voisi sinulle toivottaa, rakas kanssakulkijani! Jeesus on meidän tiemme, totuutemme ja elämämme - ja ilomme! Hän johdattaa meidät täällä Isän syliin lepäämään ja vie iankaikkiseen elämään tämän elämän jälkeen! Siksi me iälliset tunnemme taivasikävää; Ikävä poisnukkuneita rakkaitamme ja ikävä lepoon kivuista ja ahdistuksista, taivaan kotiin! "Sinne Jumala kutsuu Kristuksen Jeesuksen omat."   
Fil. 3:13-14. "Valn tämän voin sanoa: jättäen mielestäni sen, mikä on takanapäin, ponnistelen sitä kohti, mikä on edessä. Juoksen kohti maalia saavuttaakseni voittajan palkinnon, pääsyn taivaaseen. Sinne Jumala kutsuu Kristuksen Jeesuksen omat."

"Entiseen hyvään on helppo kiinnittyä. On niin mukava möyhiä koetuissa iloissa ja luottaa saavutettuihin voittoihin uskon tiellä. Joku toinen puolestaan takertuu ikäviin muistoihin eikä malta päästä niistä millään irti. Takertumalla vanhoihin pitää vain levottoman mielen yllä. Kaikkein parasta olisi antaa menneen olla ja päästää siitä rohkrasti irti. Hyvästä voi kiittää ja jatkaa taas matkaa ja kaiken pahan saa jättää anteeksi uskoen Jeesuksen haavojen peittoon. Sitten voikin keskittyä tuleviin päiviin rohkein ja iloisin mielin. Jumala on luvannut antaa johdatuksensa sitä pyytävälle ja sen hän myös tekee. Saamme juosta  hyvän juoksun ja voittaa lopulta voittopalkinnon, joka on kaikkea kuviteltua suurempi. Sen nauttimiseen on Jumala meidät kutsunut." miettii Juha Vähäserja.

Tänä aamuna, 26.8.2016, rakkaudella Mummi.


2 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Hei, Mummi!
Lämpimät kiitokset uskollisesta ja sitoutuneesta blogikirjoittelusta, joiden kellonajat kertovat siitä, että tekstiä syntyy usein myös aamuyön hetkinä. Meitä hiljaisia lukijoita on sitten täällä toisessa päässä.

Kiitos tuosta Jari-poikasi antamasta viisaasta avioliittoneuvosta. Jaoin sitä jo parissa yhteydessä, kun tuli puheeksi avioliitto. Olemme mieheni kanssa jo muutaman vuoden eläneet tuon ohjeen mukaan, kun näitä opetuksia kokemusten kautta meille elämän varrella annetaan. Jokainen päivä on lahja.

Lastenkirjailijatyttäreni antoi omilla sivuillaan muutama päivä sitten esille aiheeseen liittyvän kirjasuosituksen. Se löytyy täältä:
https://www.facebook.com/annajaelvis/

Siunattua viikonvaihdetta toivottaen,
Päivi

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Päivi mukanaolostasi ja kommentistasi! Kiitos kannustuksestasi! Oli kiva tutustua viehättävään tyttäreesi. Käyn kysymässa hänen kirjojaan lapsenlapsenlapselleni. Mummi