torstai 19. maaliskuuta 2015

Autuas, Jumalassaan iloitseva.

Rakas Lähimmäiseni, kerroin Sinulle viikko maljaköynnöksen istutuksen jälkeen, että jokaiseen oksan latvaan on tullut nuppu. Se oli vastoin parempaa tietoa. Ilmeni, että "nupusta" tuli uusia lehtiä. Nyt mummi miettii, jaksaako kasvi kukkia enää ollenkaan. Onko Sinulla minulle rohkaisun sana? En ole ollenkaan viherpeukalo.

Rakas ystävä, luetaanko tänään Luukkaan evankeliumin neljästoista luku? Siinä Jeesus puhuu meille vertauksin, kuinka me käyttäydymme Jumalan kutsun kuultuamme. Juha Vähäsarja ottaa yhden lauseen ja johdattaa meidät tärkeimpään: "Tämän kuullessaan sanoi eräs pöytävieraista Jeesukselle: "Autuas se, joka saa olla aterialla Jumalan valtakunnassa." jae 15.

Autuas, Jumalassaan iloitseva on se, joka saa kerran olla aterialla Jumalan valtakunnassa. Kaikki eivät sinne pääse. OIkeastaan vain harva kaikista maailmassa eläneistä ihmisistä. Mikä siis on pääsyvaatimuksena? Itse asiassa muuta ei tarvita, kuin oikeanlainen vaatetus. Tämä ei tarkoita kuitenkaan kravattipakkoa tai iltapukuvaatimusta. Vain sitä, rttä vaatteet on valkaistu Karitsan veressä. Juhla-aterialle kutsutaan kyllä kaikkia. Mutta ihmisillä on niin kiire, muuta tekemistä, että he eivät ota kutsua vastaan. Siksi Jumala kerää teiden varsilta ja kaupunkien pimeiltä kujilta ne, joille kutsu vain ikinä kelpaa.
Ne, jotka ottavat kutsun vastaan, saavat Vapahtajalta armon ja anteeksiantamuksen ilmaiset vaatteet. Ne saadaan uskomalla Jeesukseen. Kun me turvaamme Jeesukseen, on pukumme puhdas ja ikuiset juhlat edessä."

Rakas Jeesus, kiitos, että Sinä uudistat uskomme ja puet meidät valkoisiin vaateisiin ehtoollisella. Poista kiireemme, että tulisimme sankoin joukoin armopöytääsi jumalanpalveluksessa, rakas Vapahtajamme! Aamen.

Tänä aamuna, 19.3.2015, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

mummi kirjoitti...

Rakas Jonna Mattila, en kai ole iloinnut vielä läsnäolostasi! Kiva, että olet tullut yhteytemme! Me rukoilemme toistemme puolesta. Isä kuulee meitä. Mummi

Anneli A kirjoitti...

Kävin ensimmäistä kertaa blogissasi. Olen vasta äskettäin perustanut puutarhablogin ja on kiva tutustua muiden blogeihin. Liityin seuraajaksi, koska blogisi vaikutti niin mielenkiintoiselta.
Onnellista loppuviikkoa sinulle,

mummi kirjoitti...

Rakas Anneli A, Sinulla on mielenkiintoinen ja kaunis blogi! Sinä varmaan osaat sanoa, koska annan lisäravintoa, että kukkia tulisi maljaköynnökseeni. Mullanvaihdosta on kaksi viikkoa. Tervetuloa joukkoomme! Mummi