keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Jumalan johdatuksessa.

Rakas Lähimmäiseni, eilinen väsymys on tipotiessään nukuttuani viisi tuntia. Hyvä Jumala on antanut uuden voiman levon myötä. Aurinkoinen kevätsää on hoitanut meitä jo viikon verran. Kunpa katupöly ja siitepölyt pian häviäisivät meitä kiusaamasta! Rukoilen sinulle, rakas Lähimmäiseni, Isän hyvää hoitoa ja läsnäoloa!

Jumalan läsnäolosta ja hoidosta puhuu tänään Juha Vähäsarjakin: "Sinä suojaat minua edestä ja takaa, sinä lasket kätesi minun päälleni. Sinä tiedät kaiken. Se on ihmeellistä, siihen ei ymmärrykseni yllä." Ps. 139: 5-6.

Jumala tietää päiviesi määrän ja sen, mitä jokainen niistä pitää sisällään. Hän tietää kaiken, myös sielusi salatut asiat, joita et itse voi ymmärtää. Jeesuksen veren suoja koskee niitäkin menneitä päiviäsi, joiden et  olisi koskaan suonut saapuvan. Herra suojaa sinua edestä ja takaa. Tulevien päivien myrskyissä ja menneiden päivien salaisissa ahdistuksissa.
Jumala vapauttaa uuteen toivoon: "Katso, minä luon uutta, nyt se puhkeaa kukkaan." Herra tietää kaiken, se on ihmeellistä, siihen ei ymmärryksemme yllä. Uusi puhkeaa vanhojen kokemusten pohjalta. Jumala kutoo kokemuksistamme kaunista kangasta. Tai
vaassa näet sen oikealta puolelta ja eteesi avautuu tarkkaan suunniteltu taideteos. Näet, että Jumala ei sittenkään tehnyt virheitä elämässäsi. Kaikki yhdessä vaikautti parhaaksesi."

Kiitos hyvä Kolmiyhteinen Jumala, ihmeellisestä johdatuksestasi ja voimastasi meidän elämässämme! Sinä kuljetat meitä edeltävalmistetuissa askelissa. Sinä nostat, Sinä kannat ja viet perille. Ole kiitetty, armollinen Taivaallinen Isämme! Aamen

Tänä aamuna, 18.3.2015, rakkaudella Mummi

3 kommenttia:

Diina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Katri kirjoitti...

Kiitos, mummi, näistä rohkaisevista sanoistasi! Aina silloin tällöin käyn lukemassa blogiasi ja kirjoituksiasi on aina yhtä mukava lukea.
Iloa päivääsi!

mummi kirjoitti...

Rakas Katri, olen iloinen, ettäsait rohkeutta lukemastasi! Jumalalla on meille apu kaikkiin päiviin. hän on parhain ystävämme, Jeesus, vapahtajamme! Iloa Sinunkin kevääseesi! Mummi