torstai 26. maaliskuuta 2015

"Levähtäkää vähän!"

Rakas Lähimmäiseni, Isä ylläti minut tänään! Kun kurkistin aamulla, montako lukijaa eilen oli, luku oli 278. Kiitos, kaikki ihanat ihmiset, että etsitte kanssani Isän kasvoja ja kiitätte Jeesusta, Vapahtajaamme! Mummi on ymmärtänyt, että tässä murheen maailmassa ei jaksa elää, jos ei ole yhteyttä Taivaalliseen Isään eikä eväänä Jumalan Sana. Jeesus lupaa: "Minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti." Siinä on meidän turvamme!

Täksi päiväksi valitsen Juha Vähäsarjan tekstin: Hän sanoi heille: "Lähtekää mukaani johonkin yksinäiseen paikkaan, niin saatte vähän levähtää." Ihmisiä näet tuli ja meni koko ajan, eivätkä opetuslapset ehtineet edes syödä." Markus 6:31.

"Jeesus näkee meidän voimavaramme ja tietää myös sen, milloin ne ovat huvenneet. Ihmisen piiskaaja voi olla toinen ihminen. Vielä useammin se on kuitenkin oma vaativa sydämemme. Jeesus ei aseta kenellekään yli-inhimillisiä vaatimuksia. Jeesus tietää mitä kukin meistä kestää. Hän suosittelee yksinäistä paikkaa väsyneelle. Jeesuksen kanssa ja hänen luvallaan on hyvä levätä.
 On oma aikansa työlle ja levolle. Jumalan valtakunta tai oman perheemme talous eivät vaadi sitä, että me juoksemme itsemme hengiltä. Sellainen on vain sielunvihollisen hämäystä. Jos Jeesus on meidän Herramme, on meidän taloutemme myös hänen valtakuntansa asia. Hän on luvannut pitää meistä huolen. Miksi siis uuvuttaisimme itsemme? Kunnian ja rikkauden tähdenkö? Vai vääristyneen velvollisuudentunteen takia?
Kuka käskee?"

Rakas Jeesus, kiitos,että muistutat meitä levosta! Sinä sanot: " Tulkaa yksinäiseen paikkaan ja levähtäkää vähän!" Kiitos, että olet siellä kanssamme ja siunaat meidät rakkaudellasi ja armollasi. Sinulle kiitos, parhain ystävämme! Aamen.

Tänä aamuna, 26.3.2015, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: