lauantai 7. maaliskuuta 2015

"Kuulemisen synnyttää Kristuksen Sana"

Rakas  Lähimmäiseni, kun herään tänä aamuna, kello on 3,33. Iloitsen siitä, että isä on kanssani, kun nousen vuoteestani! Hän antoi rauhallisen unen ja siunaa tulevan päivän. Jeesuksen nimessä haluan siitä Jumalaa kiittää! Sinulle, lukijani, saan Raamatun avattuani viestin, Miika 6:8: "Hän on ilmoittanut sinulle, ihminen, mikä hyvä on; ja mitä muuta Herra sinulta vaatii, kuin, kuin että teet sitä, mikä oikein on, rakastat laupeutta ja vaellat nöyrästi Jumalasi edessä?"

Juha Vähäsarjan sana tälle päivälle: "Usko syntyy kuulemisesta, mutta kuulemisen synnyttää Kristuksen sana. Room. 10: 17.

Kun kuulet, uskot. Sana Kristuksesta synnyttää kuulemisen. Voit uida kokemusten virrassa, voit häikäistyä viisauden äärellä, voit ihastua ihmisen lahjoihin. Voit saavuttaa rikkauden, kuuluisuutesi voi luoda arvon tunteen elämääsi. Tai voit olla köyhyyden lyömä, pienellä paikalla, itsesäälin vallassa. Jos Jumala siksi lopulta armahtaisi.
Mutta usko on aina lahja. Lahja ei edellytä vastalahjaa - se vain pilaa lahjan arvon. Lahjan tuo sydämeesi evankeliumin armon sana: synnit on sovitettu, sinut on kastettu, saat uskoa kaikki tekemäsi vääryydet anteeksi Kristuksen tähden. Kun tämä kelpaa, tulee sana Kristuksesta sydämen aarteeksi. Usko on syntynyt kuulemisesta. Kuulemisen on saanut aikaan sana Kristuksen sovitustyöstä minunkin hyväkseni."

Jeesus, kiitos, että saamme elää armosi varassa Isän lapsina kaikki päivämme! Aamen

Tänä aamuna, 7.3.2015, rakkaudelaa Mummi


Ei kommentteja: