torstai 5. maaliskuuta 2015

Kasvun ihme

Rakas Lähimmäiseni, eilen minulla oli onnellinen päivä! Ilo Jumalan parantavasta voimasta! Ilo ystävästä, joka haki minut tavaroineni porsliiniin ja apteekkiin, koska lääkkeetkin olivat lopussa! Ilo hienosta parituntisesta rakkaan poikani kanssa!

Iltapäivällä Ystävä tuli rukoilemaan ja otto-mummin lapsi toi lapsen näkökulman mummin päivään. Terttu-ystävä tuli vielä avuksi vaihtamaan multaa isokokoiseen maljaköynnäkseen, joka on selvinnyt talvesta hienosti läheisen kampaamon "tyttöjen" hyvässä hoidossa.

Sain 80 vuotislahjaksi ystävältä maljaköynnöksen. Se kukki runsaasti koko kesän ja kasvoi yli metriseksi mummin ovensuussa. Aina ohi kulkiessani kastelin sitä. Siitä se tuntui tykkäävän. Myrsky heitti sen kerran paikaltaan, mutta Isä voimisti sen vielä jatkamaan elämää.

Maljaköynnös palasi talvihoidosta virkeänä. Viisas hoitaja antoi sen levätä ennenkuin toi sen keväthoitoon. Nyt pyydämme apua Elämän Antajalta, että hoito onnistuu! Poistimme kuivan mullan. Terveet juuret paljastuivat. Iloksemme löysimme hyväkuntoisen "lapsen" ja otimme yhden oksan vesihoitoon, kokeillaksemme jaksaako se herätä eloon. Yhdestä tuli kolme. Uusi multa ja hyvä kastelu ja kevätaurinkoon! Kun kasvu alkaa, sitten vasta ravinnetta, että kukinta alkaa, näin neuvoi internet. Katsotaan mitä tapahtuu ja ihmetellään Jumalan uutta luovaa voimaa.

Anna, Herra, mummille taitoa hoitoon ja estä allergiat! Aamen

Tänä aamuna, 5.2.2015, rakkaudella Mummi

Ei kommentteja: