tiistai 3. maaliskuuta 2015

"Kiitä Herraa minun sieluni"

Rakas Lähimmäiseni, muistatko vanhan sanan: "Kylläinen kana, tyhjä pesä?" Olen nähnyt, että tässä sanassa piilee totuus. Kun kaikki on hyvin, ihminen tuntee selviävänsä itsekin ja yhteys Jumalaan, jokapäiväisen avun antajaan häipyy taka-alalle. On ihan hyvä, että ihmisellä on koettelemuksia. Yhteys Jumalaan pysyy jokapäiväisenä ja koko elämän kestävänä yhteytenä iankaikkiseen elämään asti. Jeesus pitää meidät tiellä, armo riittää!

Kun menee lujaa, on muistettava Psalmi 103, jossa Daavid muistuttaa meitä tärkeimmästä: "Kiitä Herraa minun sieluni ja kaikki mitä minussa on, hänen pyhää nimeänsä. Kiitä Herraa, minun sieluni, äläkä unhota, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt, hän, joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi, joka lunastaa sinun henkesi tuonelasta ja kruunaa sinut armolla ja laupeudella, joka sinun halajamisesi tyydyttää hyvyydellään, niin että sinun nuoruutesi uudistuu kuin kotkan." Herra tekee vanhurskauden ja hankkii oikeuden kaikille soretuille."

Kiitos, rakas Jumala siitä, että Sinä haluat pitää meistä huolen. Kiitos siitä, että olet kaikkesi antanut meille avuksemme. Lähetit Jeesuksen maailmaan, pelastamaan meidät synnistä Golgatan ristillä ja voittamaan meille iankaikkisen elämän. Kiitos, että Hyhä Henki elää kaikissa Jeesuksen omissa ja johdattaa ennalta valmistetuissa askelissa. Kiitos, rakas Jumala, että kuulet, kun Sinulle Jeesuksen nimessä asiamme rukouksessa kerromme. Ole ylistetty, Pyhä, Kolmiyhteinen, Jumala. Aamen.

Tänä aamuna, 3.3.2015, rakkaudella Mummi


Ei kommentteja: