lauantai 28. maaliskuuta 2015

Jeesus meissä, Jumalan lahja.

Rakas Lähimmäiseni, tähän uuteen aamuun herättyämme, kiitetään Jeesuksesta, joka sanoo meille näin: "Minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." Matt. 23:20"!

Ajattele, ystäväni, jos asumme yksin, me emme kuitenkaan ole yksin, koska Jeesus on kanssamme. Herätessämme Jeesus on valmis välittämään rukouksemme Taivaalliselle Isälle. Hän odottaa, että Sinä kerrot, mitä odotat tulevalta päivältä. Kerro Jeesukselle ilosi ja murheesi. Kerro Hänelle kipusi ja eiliset erheesi, jotka vaivaavat Sinua. Jeesus armahtaa ja antaa rauhan sydämeesi!

Juha Vähäsarja kirjoittaa meille näin: "Kaikkien meidän elämämme kipeiden asioiden ja tuskaisten hetkien keskellä on vieressämme ollut koko ajan Jeesus Kristus. Kaikkien syntien ja lankeemusten näkijänä hän on ollut läsnä. Kaikkien keskustelujemme kuuntelijana, kaikkien rukoustemme ylöskirjoittajana, kaikkien ilojemme jakajana. Koko ajan, kaikissa tilanteissa Jeesus on omiensa luona. Ihmeellinen sana. Meidän ei tarvitse kiivetä erilaisin tempuin hänen luokseen, koska hän on lupauksensa mukaan jo tässä ja nyt läsnä. Hän kuulee yhden omansa rukoukset, hän on siellä, missä kaksi tai kolme on koolla hänen nimessään ja hän julistaa anteeksiantamuksen evankeliumin sanan ja sakramenttien kautta. Läsnäolon lupaukset on annettu meille siksi, että amme enää pelkäisi, vaan luottaisimme rohkeasti Jeesukseen."

"Jeesus, parhain ystäväni, löytäisinkö vertaista? Auta etten eläissäni koskaan hylkää sinua. Minut ken saa riistetyksi kädestäsi rakkasta, kun on meillä tahto yksi nyt ja kerran taivaassa. Hän on kuollut puolestani, minut ken voi kadottaa? Ylösnoussut puoltajani minut vanhurskauttaa. Ken nyt syyttää uskaltaisi valittua Kristuksen, tuomita ken hänet saisi joukkoon kadotettujen? Eivät mitkään voimat maiset, eivät henkivallatkaan, nykyiset, ei tulevaiset, elämä ei kuolokaan erottaa voi Jumalasta, hänen rakkaudestaan, Kristuksessa on se vasta julki tullut maailmaan." Virsi 273.

Tänä aamuna, 28.3.2015, rakkaudella Mummi.

Ei kommentteja: