keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Jeesus on tie vaikeuksien läpi.

Rakas Lähimmäiseni, Herra siunatkoon Sinua tänä keväisenä päivänä! Minä olen ihmetellyt Jumalan uutta luovaa voimaa. Viikko sitten vaihdoimme mullan maljaköynnökseen, nyt on lähes jokaisen uuden oksan päässä pieni nuppu. Se kertoo yhtä voimallisesta kukinnasta kuin viime kesänä 80 -vuotis syntymäpäivästä 1.4. lähtien. Kunpa mummi ei töppäisi tätä Isän ihanaa suunnitelmaa! Jaksatko huokaista sinäkin, että saisin viisautta kasvin hoitoon? Toivon, että saan lähettää Sinulle kukkakuvan jonain päivänä!

Metsäntyttö kommentoi eilen Juha Vähäsarjan tekstiä sotatilasta jossa Jeesuksen seuraajatkin elävät. Väsymme ja vajoamme ongelmiimme. Emme muista, että Jeesus Kristus nostaa meidät ylös masennuksen suosta. Sinne ei kannata jäädä makaamaan. Eilen illalla luin Hiljaisuuden rukouksia. Löysin sieltä tähän sopivan rukouksen. Rukoillaan nyt yhdessä:

"Herra, kiitos, että aina on olemassa tie vaikeuksian läpi, pimeydestä ulos. Meidän on niin helppo päätyä toivotomuuden ja tarkoituksettomuuden tunteeseen, kun törmäämme kaikkeen siihen pahaan, mitä on omassa olemuksessamme. Me suurentelemme ongelmia ja huolia, tunnemme olevamme väärinymmärrettyjä ja ulkopuolisia, säälimme itseämme, emmekä viihdy mitenkään päin. Meistä tulee juurettomia, me lukkiudumme ahdistukseen ja voimattomuuteen, koska olemme takertuneet omaan minäämme."

"
Me emme näe tietä, mutta sinä, Herra, näet. Sinä olet sanonut, että jopa viimeisten aikojen koetuksissa, jotka voisivat olla lähes ylivoimaisia, me saamme nostaa päämme ja katsoa sinun voimaasi ja kirkkauteesi, kun sinä tulet. Meidän vapautuksemme päivä on lähellä. Kiitos,että vapautuksen lupaus koskee myös jokaista yksityistä ihmistä hänen levottomuudessaan ja heikkoudessaan joka hetki. Kiitos, että valtakuntasi on täydellisenä toteutuva jokaisessa meissä, koko Kirkossasi. Taivas ja maa katoavat, mutta sinun sanasi eivät koskaan katoa. Kiitos, Herra, että tämä varmuus on meidän turvamme ja ilomme nyt ja iankaikkisesti. Aamen.

Tänä aamuna, 11.3.2015, rakkaudella Mummi4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siitä muistutan itseäni, että Hän on luvannut olla meidän kanssamme joka päivä. Silloinkin kun ei siltä tunnu. Ja toinen juttu, jonka yritän pitää mielessäni on, että päämäärä pysyisi mielessä. Metsäntyttö

sylvi kirjoitti...

Kiitos rukouksesta. Tätä rukousta tarvitsin juuri tänään. Siunausta sinulle.

mummi kirjoitti...

Rakkaat metsäntyttö ja Sylvi, muistutetaan toisiamme, jos tuppaa unohtumaan. Hyvä, että Herra ohjasi silmiini tämän rukouksen. Ihmeellistä johdatusta! Kiitos Herra! Mummi

Metsäntyttö kirjoitti...

Jäänpä mielenkiinnolla odottamaan sitä kuvaa kukasta, kunhan aika koittaa:)