tiistai 10. maaliskuuta 2015

Jeesuksen nimessä on voima.

Rakas Lähimmäiseni, Jeesus Kristus, meidän Vapahtajamme on tukemme ja turvamme kaikessa, kun Hän on elämämme Herra. Kuulin ystäväni heränneen kolinaan eteisessään. Kun hän nousi katsomaan, kommandopipoinen musta mies tuli häntä vastaan. Ystävä huusi niin kovaa kuin jaksoi: "Jeesuksen nimessä, lähde kodistani!" Mies tempaisi pipon päästään ja luikki tiehensä.
Kiitos, Jeesus, että Sinun nimessäsi on voima!

Juha Vähäsarja kannustaa tänään meitä Jeesuksen seuraajia: " Kärsi sinäkin vaivaa niin kuin Kristuksen Jeesuksen kelpo sotilas" 2 Tim. 2:3.

"Jeesus kehottaa seuraajiaan laskemaan kustannukset. Jokaisen harteille lasketaan oma risti. Vainoamista tai vaikeuksia. Ahdistusta, vankeutta tai kuolemaa. Jotain näistä, joskus kaikkea tätä merkitsee Jeesuksen seuraaminen. Kyseessä on elämän mittainen sotatila, ei maanpäällinen paratiisisaari.
Mutta ilman Jeesusta tämän lyhyen elämän jälkeen seuraisi ikuinen kadotus. Ilman Jeesustaa ei olisi syntien anteeksiantamusta. Ilman Jeesusta me olisimme sielunvihollisen armoilla. Ilman Jeesusta meillä ei olisi kosketusta Jumalaan, joka rakastaa meitä enemmän kuin omaa elämäänsä. Ilman Jeesusta meillä ei olisi lopulta mitään. Kärsi sinäkin vaivaa niin kuin Kristuksen Jeesuksen kelpo sotilas, niin voitat taivaan!"

Kiitos Herra, että Sinä taistelet meidän puolestamme! Kiitos Jeesus, että Pyhän Hengen kanssa meitä puolustat ja vahvistat! Kiitos, Isä Jumala, että, lapsiasi iankaikkisesti rakastat! Aamen.

Tänä aamuna, 10.3.2015, rakkaudella Mummi.

2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Sotatila todellakin! Usein sitä huomaa olevansa aika väsynyt sotilas... Onneksi hän tietää senkin.

mummi kirjoitti...

Rakas Metsäntyttö, Jeesus on kanssamme kaikessa! Meillä on Puolustaja, joka ei petä, eikä meitä jätä! Mummi