perjantai 20. maaliskuuta 2015

Jeesus on elämän leipä.

Rakas Lähimmäiseni, toivottavasti nukuit hyvin! Jeesus sanoo meille tänä aamuna Sanan ajan mukaan: "Minä olen tämä elävä leipä, joka on tullut taivaasta, ja se, joka syö tätä leipää, elää ikuisesti. Leipä, jonka minä teille annan, on minun ruumiini. Minä annan sen, että maailma saisi elää." Joh. 6:51.

Minun Raamatussani, painettu Pieksämäellä 1974 Jeesuksen sanat kuuluvat näin: "Minä olen se elävä leipä, joka on tullut alas taivaasta. Jos joku syö tätä leipää, hän elää iankaikkisesti. Ja se leipä, jonka minä annan, on minun lihani, maailman elämän puolesta."

Kuinka suuri Jeesuksen rakkaus meitä kohtaan onkaan! Hän tuli alas taivaasta, syntyi ihmiseksi, kärsi kaikki ihmisen tuskat, että hän voi meitä kärsiviä auttaa. Hän teki Isän tahdon, kärsi ristinkuoleman meidän edestämme, että me saamme elää. Hän voitti kuoleman ja valmisti meille iankaikkisen elämän Isän luona.
Hän antaa ruumiinsa ja verensä meille ehtoollisessa joka sunnuntai jumalanpalveluksessa.

Onko tämä Jeesuksen rakkaudenteko avautunut meille? Tiedämmekö, että Jeesus haluaa aterioida kanssamme. Hän haluaa liittää meidät Jumalan perheväkeen niin, että ehtoollisyhteys olisi meille todellinen yhteydenateria ja Jumalan rakkaus yhdistäisi kaikki Jumalan lapset? Tätä voimme rukoilla:

Rakas Jumala, muistuta meitä, että on vain yksi tärkeä asia, yhteinen kaikille uskoville. Hän on Jeesus Kristus. Hän ruokki meidät ja Hän pelastaa meidät! Jeesus, tee meille rakkaaksi ristisi tie! Aamen

Tänä aamuna, 20.3.2015, rakkaudella Mummi


2 kommenttia:

orvokki kirjoitti...

Kiitos rakas mummi tämän aamun sanasta. Näitä sanoja toivoisi kuulevan yhtä selkeästi , kuin sinä meille kerrot .Toivottavasti me kaikki ymmärtäisimme ehtoollisen todellisen merkityksen ja sen, että Jumala haluaa meidät kaikki lapsensa luokseen ja siksi antoi Jeesuksen meidän lunastajaksemme.
Siunausta sinun päivääsi .Nautitaan armonauringosta!
T.leena

mummi kirjoitti...

Kiitos, rakas Leena Orvokki! ilo läsnäolostasi. Päiväni oli ystävistä rikas ja aurinko heloitti niin! En edes nähnyt sen pimentyvän!! Mummi